Toy Story 4 trailer | Πίσω από κάθε παιχνίδι κρύβεται και μία ξεχωριστή ιστορία

Εσείς, ανυπομονείτε να σας την διηγηθούν;!
07 Ιουνίου 2019 17:53
Toy Story 4 trailer | Πίσω από κάθε παιχνίδι κρύβεται και μία ξεχωριστή ιστορία

Κυκλοφόρησαν καινούργια trailers για την  επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων Toy Story 4 της Walt Disney Pictures και της Pixar, όπου πίσω από τον ‘Woody’ και τα άλλα παιχνίδια υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία!

Έτσι λοιπόν, ο πολυαγαπημένος αυτός ήρωας και η παρέα του επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη κάνοντας νέους φίλους, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συνεσταλμένου παιχνιδιού που λέγεται ‘Forky’ και ισχυρίζεται ότι δεν είναι παιχνίδι! Έτσι, κάθε φορά  που επιχειρεί να εγκαταλείψει το δωμάτιο της 'Bonnie’, όλο και κάποιος θα τον εντοπίσει και θα τον επαναφέρει μέσα σ’ αυτό. Μεταξύ άλλων, η κομπανία μας θα βρεθεί σε μία γιορτή όπου θα συναντήσουν τους ‘Ducky’ και ‘Bunny’, δύο καινούργιους γνώριμους που φιγουράρουν σαν βραβεία για όποιον κερδίσει σε κάποια διασκεδαστική δοκιμασία. Όλοι μαζί θα ζήσουν μία αξέχαστη περιπέτεια μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον ό,τι υπάρχουν πράγματα που δεν είναι έπαθλα, αλλά είναι τόσο ανεκτίμητα που αξίζει οπωσδήποτε να προσπαθήσεις να τα γευτείς!

Ακούγονται οι φωνές των: Keanu Reeves, Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Tony Hale Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts, Patricia Arquette, και της Joan Cusack.

 

Το Toy Story 4 αναμένεται να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: