Annabelle Comes Home trailer | Οι ‘Warrens’ λείπουν από το σπίτι τους

Και η σατανική κούκλα σκοπεύει να βγει από το υπόγειο και να βλάψει την κόρη τους
29 Μαΐου 2019 19:07
Annabelle Comes Home trailer | Οι ‘Warrens’ λείπουν από το σπίτι τους

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο υπερφυσικό θρίλερ τρόμου Annabelle Comes Home του Gary Dauberman, το 3ο sequel του ομώνυμου franchise όπου η καταραμένη κούκλα από το σύμπαν του Conjuring σκοπεύει να θέσει στο στόχαστρό της ξανά την οικογένεια ‘Warren’.

Στο φιλμ αυτό, οι δημοφιλείς ηθοποιοί Patrick Wilson (Aquaman, Insidious I, II) και Vera Farmiga (Bates Motel, Orphan) ενσαρκώνουν για ακόμη μία φορά τους πνευματιστές και ερευνητές του παραφυσικού, ‘Ed’ και ‘Lorraine’ αντίστοιχα.

Οι ήρωες αυτοί θα πρέπει να παλέψουν ακόμη πιο σκληρά με την σκοτεινή οντότητα που κατοικεί μέσα στην κούκλα ‘Annabelle’ και θα εξαπολύσει την επίθεσή της ενάντια στην κόρη του ζευγαριού, ‘Judy’ (Mckenna Grace). Εντούτοις, η απειλή αυτή θα έρθει και για τις έφηβες babysitters (Madison Iseman, Katie Sarife) του παιδιού που από περιέργεια θα εξερευνήσουν το υπόγειο των ‘Warren’όπου θα ανακαλύψουν το παραπάνω σατανικό αντικείμενο και έτσι θα ξεκινήσει μία σειρά από τρομακτικά συμβάντα.

Το κομμάτι της παραγωγής ανέλαβαν η New Line Cinema, η Atomic Monster του James Wan και η Peter Safran Co.

Το Annabelle Comes Home αφιχθεί στις αίθουσες των Η.Π.Α. στις 26 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: