Το HELLBOY είχε πολλά προβλήματα και ο David Harbour το παραδέχεται

Αποκάλυψε μάλιστα τι συνέβαινε στα παρασκήνια
28 Μαΐου 2019 12:06
Το HELLBOY είχε πολλά προβλήματα και ο David Harbour το παραδέχεται

Το reboot του Hellboy αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες του 2019 ήδη, καθώς πάτωσε στο box office με περίπου $40 εκατομμύρια εισπράξεων -το budget του έφτανε τα $50 εκ.- αλλά και στις κριτικές. Πώς γίνεται όμως να αποτέλεσε μια τόσο εκκωφαντική αποτυχία το φιλμ που ανέλαβε ο ίδιος ο δημιουργός του "Big Red", Mike Mignola; 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο David Harbour, που υποδύθηκε τον Hellboy, αποκάλυψε πώς η παραγωγή του ήταν ιδιαίτερα προβληματική πίσω από τις κάμερες. Ανέφερε τα εξής:

"Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά όταν υπάρχουν τόσες πολλές φωνές σε τέτοιου είδους projects που δεν γίνεται όλα να δουλέψουν. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα και είμαι περήφανος που το έκανα αλλά στην τελική δεν έχω τον έλεγχο πολλών πραγμάτων. 

Δήλωσε επίσης ότι η ταινία που πρωταγωνίστησε, αδικήθηκε από την άμεση σύγκριση που υπήρξε με το MCU και πώς ήταν μια διαφορετική ταινία βασισμένη σε comics:

Μοιάζει σαν σοκολάτα, είναι σαν μια γεύση. Όλοι λένε η σοκολάτα είναι λαχταριστική και αυτοί κάνουν τη καλύτερη σοκολάτα". Οπότε όταν κρίνεις τις ταινίες λες 'Μάλλον δεν ήταν τόσο σοκολάτα όσο αυτή, αυτό δεν έχει καν γεύση σοκολάτας'. Και θα ήθελα έναν κόσμο όπου υπάρχουν περισσότερες γεύσεις αντί για συγκρίσεις μεταξύ σοκολατών. Επομένως, υπό αυτή την οπτική, το Hellboy κρίνεται βάσει του εύρος των σοκολατών και εκεί δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά.  

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο Hellboy ταινίες του Guillermo Del Toro αγαπήθηκαν από το κοινό και τα πήγαν πολύ καλύτερα στις κριτικές.