The Art of Self-Defense trailer | O Jesse Eisenberg μας μυεί στην τέχνη του καράτε

Όμως με έναν ριζοσπαστικό τρόπο!
23 Μαΐου 2019 18:52
The Art of Self-Defense trailer | O Jesse Eisenberg μας μυεί στην τέχνη του καράτε

Η Bleecker Street έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη μαύρη κωμωδία The Art of Self-Defense του Riley Stearns, με πρωταγωνιστή τον Jesse Eisenberg (The Social Network, Now You See Me, Zombieland) ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τις γνώσεις του στο καράτε, αλλά με πολύ αντισυμβατικές μεθόδους από τις συνηθισμένες.

Το φιλμ εστιάζει στον ‘Casey’ (Eisenberg) ο οποίος δέχεται ξαφνικά επίθεση στον δρόμο και αποφασίζει να εγγραφεί σε μία ομάδα καράτε με έναν αινιγματικό χαρισματικό δάσκαλο σε μία προσπάθειά του να πάψει να είναι τρομοκρατημένος και να μάθει να υπερασπίζεται τον εαυτό του στο εξής. Ωστόσο, αυτό που ανακαλύπτει είναι μία σκοτεινή αδελφότητα βίας και τοξικής αρρενωπότητας που βρίσκει κάθετα αντίθετη μία γυναίκα αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της κόντρα στο περιβάλλον αυτό. Ο ήρωας ξεκινάει ένα ταξίδι γεμάτο κινδύνους αλλά και σουρεάλ καταστάσεις που εν τέλει θα τον θέσει στο στόχαστρο του μέντορά του στις πολεμικές τέχνες.

Παίζουν επιπλέον οι Alessandro Nivola (American Hustle) και Imogen Poots (Fright Night).

Το The Art of Self-Defense αφότου έκανε το διεθνές του άνοιγμα στο φετινό South by Southwest Film Festival, αναμένεται να διανεμηθεί ευρύτερα στις Η.Π.Α. στις 12 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: