Η νέα αφίσα του Once Upon A Time in Hollywood θυμίζει μια άλλη εποχή

To λαμπερό Χόλιγουντ των 60s
18 Μαΐου 2019 13:11
Η νέα αφίσα του Once Upon A Time in Hollywood θυμίζει μια άλλη εποχή

Μια νέα αφίσα δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Sony Pictures για το Once Upon A Time in Hollywood, τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Quentin Tarantino. Δεν πρόκειται για μια απλή αφίσα καθώς "διαφημίζει" την ταινία...μέσα στην ταινία. Και αυτό διότι ο Leonardo DiCaprio υποδύεται τον ρόλο του Rick Dalton ενός αστέρα ταινιών δράσης του Χόλιγουντ, ο οποίος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο ολοένα εναλασσόμενο σκηνικό για τον ίδιο. 

Η αφίσα προμοτάρει ουσιαστικά και το "Once Upon" αλλά και το Operazione Dyn-o-Mite! την ταινία που πρωταγωνιστεί ο "Rick Dalton" και η "Margaret Lee". 

Το 9ο φιλμ του σκηνοθέτη των Pulp Fiction και Kill Bill, εξιστορεί την περιπέτεια ενός αστέρα της τηλεόρασης που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο εξελισσόμενο Χόλιγουντ, παρέα με τον έμπιστο κασκαντέρ του. Δεν ξέρουν όμως ότι γειτονεύουν με την μεγαλύτερη σταρ της εποχής, την Sharon Tate, η οποία αποτέλεσε ένα από τα θύματα του κατα συρροή δολοφόνου Charles Manson. 

Σα να μην έφτανε το πρωταγωνιστικό τρίο των DiCaprio, Margot Robbie και Brad Pitt, ο Tarantino έχει συγκεντρώσει έναν απαράμιλλης λάμψης θίασο που περιλαμβάνει τους: Al PacinoLena DunhamMaya HawkeTimothy OlyphantBruce DernDamian LewisDakota FanningJames MarsdenScootMcNairyClifton CollinsKeith JeffersonEmile HirschTim RothMichael Madsen, καθώς και τον Luke Perry, που πρόσφατα έφυγε από την ζωή και θα είναι ο τελευταίος ρόλος του επί της οθόνης. 

To Once Upon a Time... in Hollywood θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδαστις 22 Αυγούστου 2019.