Έδειξαν κατά λάθος το "La Llorona" αντί για το Detective Pikachu τρομοκρατώντας μικρά παιδιά

Μαζί με άλλα trailers ταινιών τρόμου
14 Μαΐου 2019 11:19
Έδειξαν κατά λάθος το "La Llorona" αντί για το Detective Pikachu τρομοκρατώντας μικρά παιδιά

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό και ούτε η τελευταία από ό,τι φαίνεται. Ένας κινηματογράφος στον Καναδά ήταν γεμάτος από θεατές μικρών ηλικιών καθώς ετοιμαζόντουσαν για να δουν το Pokémon: Detective Pikachu. Το κακό ξεκίνησε όταν τα trailers που έπαιζαν πριν την προβολή ήταν κυρίως ταινιών τρόμου όπως το Annabelle: Comes Home, Child's Play αλλά και το πολυαναμενόμενο αλλά κατάλληλο για ενήλικες, Joker.

Η κατάσταση είχε γίνει ήδη άβολη για το νεαρό κοινό και τους γονείς που τα συνόδευαν και το αποκορύφωμα ήρθε όταν έσβησαν τα φώτα και ξεκίνησε να παίζει...η λάθος ταινία. Αντί για το Detective Pikachu δεκάδες μικρά παιδιά είδαν τα πρώτα λεπτά του ανατριχιαστικού The Curse of La Llorona και φυσικά επικράτησε πανικός στην σκοτεινή αίθουσα.

 

 

 

Ένας ρεπόρτερ του ScreenRant παρευρέθηκε στην προβολή όπου σίγουρα θα έμεινε στη μνήμη των παιδιών, καθώς μερικά από αυτά έβαλαν κιόλας τα κλάμματα και κατέγραψε στο Twitter του όλο το περιστατικό και με βίντεο. 

Το "La Llorona" έπαιξε για περίπου πέντε λεπτά δείχνοντας την εισαγωγική σκηνή όπου μια μητέρα πνίγει τα παιδιά της, μέχρι οι υπεύθυνοι του κινηματογράφου να διορθώσουν το λάθος.