Fast and Furious: Στα σκαριά spinoff φιλμ με πρωταγωνίστρια τη Charlize Theron;

Η Universal ερευνά αυτό το ενδεχόμενο
10 Μαΐου 2019 12:13
Fast and Furious: Στα σκαριά spinoff φιλμ με πρωταγωνίστρια τη Charlize Theron;

Τα σημάδια επέκτασης του Fast & Furious franchise είναι ξεκάθαρα ιδιαίτερα μετά και την πρώτη spinoff ταινία "Hobbs & Shaw" με τους Dwayne Johnson και Jason Statham στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τώρα φαίνεται πως στα πλάνα της Universal Pictures δεν σταματούν εδώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, τα πλάνα της Universal έγιναν γνωστά εξαιτίας μιας δικαστικής μάχης της εταιρίας παραγωγής με τον επί χρόνια παραγωγό του franchise, Neal Moritz. Στα έγγραφα αυτά λέγεται ότι η Universal εξερευνά μια ιδέα που έχει για μια ταινία Fast and Furious με πρωταγωνίστρια την Chipher της Charlize Theron, την οποία γνωρίσαμε στο The Fate of the Furious.

Ωστόσο, δεν ξεκαθαρίζεται εάν αυτή η ταινία είναι η ίδια με αυτήν που είχε αναφέρει ο Vin Diesel ότι αναπτύσσεται και θα έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια ή μια εντελώς νέα. Η Chipher αποτέλεσε την αντίπαλο της συμμορίας του Toretto, εκβιάζοντάς τον μάλιστα σε σημείο να προδώσει τα αδέρφια του. 

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση αυτή και εάν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για μια ταινία της σειράς με γυναίκα πρωταγωνίστρια.