The Lodge trailer | Ένα ταξίδι αναψυχής στο βουνό καταλήγει σε σωστό εφιάλτη

Και μία οικογένεια θα βρεθεί στο έλεος της φύσης και μίας σατανικής παρουσίας
08 Μαΐου 2019 20:13
The Lodge trailer | Ένα ταξίδι αναψυχής στο βουνό καταλήγει σε σωστό εφιάλτη

Η Neon έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer και αφίσα για το επερχόμενο φιλμ υπερφυσικού-ψυχολογικού τρόμου The Lodge την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι Veronika Franz και Severin Fiala (Goodnight Mommy).

Το έργο εστιάζει σε μία οικογένεια, με τον πατέρα εν ονόματι ‘Richard’ (Richard Armitage) να προσπαθεί να μιλήσει στα παιδιά του, τον ‘Aidan’ (Jaeden Martell) και την ‘Mia’ (Lia McHugh) για το ότι σκοπεύει να παντρευτεί με την νέα του σύντροφο, ‘Grace’ (Riley Keough). Προκειμένου να έρθουν πιο κοντά λοιπόν, θα πάνε μία εκδρομή σε ένα χειμερινό καταφύγιο που έχουν. Εντούτοις, λόγω έκτακτης δουλειάς που προκύπτει ο ‘Richard’ θα πρέπει να λείψει οπότε αφήνει υπό την επίβλεψη της αγαπημένης του, τον γιο και την κόρη του.

Απομονωμένοι μέσα στο έρημο ορεινό τοπίο και με μία άγρια χιονοθύελλα έξω να χειροτερεύει, είναι υποχρεωμένοι να περάσουν πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, διάφορα ανεξήγητα και ανατριχιαστικά γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν με φρικτά οράματα και σκοτεινές μνήμες να ξυπνούν από το σκοτεινό παρελθόν της ‘Grace’. Οι αντοχές των τριών τους θα δοκιμαστούν και θα πρέπει να παλέψουν σκληρά απέναντι σε ένα αθέατο κακό που ξεκινά να τους πολιορκεί.

Το The Lodge αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. φέτος το φθινόπωρο. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: