Ο Mark Ruffalo έριξε spoiler για το Avengers: Endgame βδομάδες πριν την πρεμιέρα

Η πλάκα του αποδείχθηκε αληθινή
04 Μαΐου 2019 12:32
Ο Mark Ruffalo έριξε spoiler για το Avengers: Endgame βδομάδες πριν την πρεμιέρα

Ο Mark Ruffalo είναι ο φόβος και ο τρόμος του spoilers και κατ'επέκταση του μάρκετιγνκ τμήματος της Marvel -παρέα με τον Tom Holland. Ο κινηματογραφικός Hulk έχει αποκτήσει τη φήμη του "spoilerά" στο MCU αφού συνεχώς κάνει γκάφες, όπως εκείνη τη φορά που έκανε livestream άθελά του την πρεμιέρα του Thor: Ragnarok από το Instagram του. Η κακή συνήθειά του δεν σταμάτησε ούτε για το Avengers: Endgame. 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

Τώρα που αρκετός κόσμος έχει παρακολουθήσει το Endgame ανακαλύφθηκε ότι ο Ruffalo έριξε spoiler για την μοίρα ενός από τους σημαντικότερους χαρακτήρες της ταινίας.

Στη διάρκεια μιας συνέντευξης του ηθοποιού μαζί με τον Chris Evans και την Karen Gillan για το E! News αποκάλυψε τη μοίρα του Captain America, επειδή όμως μιλούσαν μεταξύ σοβαρού και αστείου κανένας δεν το πήρε χαμπάρι...μέχρι σήμερα. 

Την ώρα που ο "Hulk" μιλούσε για τα πόσα διαφορετικά τέλη γύρισαν ούτως ώστε να προστατευθούν τα μυστικά της ταινίας των αδερφών Russo, είπε χαρακτηριστικά: 

Δεν ήξερα καν τι θα συμβεί. Γύρισα περίπου πέντε-έξι διαφορετικά τέλη. Δεν πήρα καν ολόκληρο το σενάριο για αυτήν την ταινία. Είχε μέχρι και ψεύτικες σκηνές εκεί μέσα. Αυτός παντρεύεται!

Λέγοντας αυτή την φράση έδειξε τον Chris Evans, ο οποίος προσπάθησε με τον δικό του τρόπο να αποτρέψει οποιοδήποτε μυστικό θα ξεστόμιζε ο συμπρωταγωνιστής του. Τώρα όμως που ξέρουμε ότι ο Captain America αφού επιστρέφει τα Infinity Stones στη θέση τους, επιλέγει να μείνει στο παρελθόν και να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν στο πλευρό της Peggy Carter. 

Η συνέντευξη που θα δείτε παρακάτω έλαβε χώρα τρεις βδομάδες περίπου πριν την πρεμιέρα του Avengers: Endgame.