Peel trailer | Ο Emile Hirsch αφήνει την ασφάλεια του σπιτιού του

Για να ανακαλύψει τον αληθινό κόσμο και μία νέα οικογένεια
30 Απριλίου 2019 19:15
Peel trailer | Ο Emile Hirsch αφήνει την ασφάλεια του σπιτιού του

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο κοινωνικό δράμα Peel για το οποίο στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Rafael Monserrate, με τους Troy Hall και Lee Karaim να υπογράφουν το σενάριο, ενώ ο Emile Hirsch ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Το έργο εστιάζει σε έναν νεαρό, τον ‘Peel Munter’ (Hirsch) ο οποίος μεγάλωσε μαζί  με την υπερπροστατευτική μητέρα του αφού όταν ήταν πέντε ετών, ο πατέρας του τους εγκατέλειψε. Ο ήρωας μετά τον πρόσφατο αναπάντεχο θάνατο της μητέρας του, απομονώνεται ακόμη περισσότερο από τους γύρω του. Χωρίς εργασία, συγγενείς ή φίλους κοντά του, έρχεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα. Να ζήσει μοναχικά για το υπόλοιπο του βίου του όπως ακριβώς η κηδεμόνας του, ή να αλλάξει ριζικά την κατάσταση αυτή, επιχειρώντας να χαράξει την δική του πορεία προς το άγνωστο γευόμενος τις προκλήσεις αλλά και τις χαρές του αληθινού κόσμου;

Για να βγάλει τα έξοδα του σπιτιού αποφασίζει να νοικιάσει κάποιους χώρους της κατοικίας σε δύο άτομα. Η εν λόγω συγκατοίκηση αρχικά κυλάει ομαλά όμως ο ‘Peel’ θα αισθανθεί προδομένος από τους νέους του αυτούς γνώριμους και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι να βρει τα αδέρφια του με τα οποία είχαν απομακρυνθεί όλον αυτόν τον καιρό. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την μεταξύ τους σχέση, με τους οικογενειακούς τους δεσμούς να δοκιμάζονται μέσα από ευχάριστα και δυσάρεστα σκηνικά.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Shiloh Fernandez, Jack Kesy, Jacob Vargas, Garrett Clayton, Amy Brenneman και η Yaya DaCosta.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για το Peel. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: