Murder Mystery trailer | Οι Adam Sandler και Jennifer Aniston θα βρεθούν μπλεγμένοι σε φόνο

Και θα περάσουν την περιπέτεια της ζωής τους!
29 Απριλίου 2019 19:19
Murder Mystery trailer | Οι Adam Sandler και Jennifer Aniston θα βρεθούν μπλεγμένοι σε φόνο

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την κωμωδία μυστηρίου Murder Mystery του Netflix, όπου ο Adam Sandler και η Jennifer Aniston, οι πρωταγωνιστές του Just Go with It, ηγούνται για ακόμη μία φορά του cast.

Οι διάσημοι αυτοί ηθοποιοί προχωρούν σε μία νέα κινηματογραφική συνεργασία, με τον Kyle Newacheck (Game Over, Man!, Workaholics) να κρατά την σκηνοθετική κλακέτα και τον James Vanderbilt (White House Down) να έχει επεξεργαστεί τους διαλόγους.

Η όλη ιστορία επικεντρώνεται σε έναν αστυνομικό (Sandler) που ζει στην Νέα Υόρκη και ο οποίος μαζί με την σύντροφό του (Aniston) θα πραγματοποιήσουν τον γύρο της Ευρώπης κάτι που χρόνια βρισκόταν στην λίστα με τα πράγματα που ήθελαν να κάνουν περισσότερο στην ζωή τους. Παρόλαυτα, οι διακοπές τους δεν θα έχουν την εξέλιξη που περίμεναν! Στην πτήση τους προς την Γηραιά Ήπειρο θα πιάσουν κουβέντα με έναν αινιγματικό άνδρα  (Evans) που τους καλεί να έρθουν σε μία οικογενειακή μάζωξη στο yacht ενός ηλικιωμένου κροίσου εν ονόματι ‘Malcolm Quince’. Όταν ο κάτοχος του πολυτελούς σκάφους βρεθεί δολοφονημένος την νύχτα εκείνη, η αστυνομία θα αρχίσει να καταδιώκει το ζευγάρι που ξαφνικά θα μπει σε ξεκαρδιστικούς, πρώτης τάξεως μπελάδες.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Luke Evans, Gemma Arterton, Luis Gerardo Mendez, και ο Terence Stamp.

Το Murder Mystery θα είναι διαθέσιμο στην streaming πλατφόρμα του Netflix από τις 14 Ιουνίου του 2019.