Avengers: Endgame | Ο Thanos απαιτεί την σιωπή σας για μια τελευταία φορά (φωτό)

Το μήνυμα των σκηνοθετών για τα spoilers
19 Απριλίου 2019 21:37
Avengers: Endgame | Ο Thanos απαιτεί την σιωπή σας για μια τελευταία φορά (φωτό)

Όπως έγινε στην περίπτωση του Infinity War έτσι και τώρα στο "Endgame" τα spoilers είναι μια μάστιγα που δυστυχώς στην εποχή  των social media δύσκολα αποφεύγει κανείς. Πρέπει, άλλωστε, να υπάρχει και αλληλοσεβασμός μεταξύ των fans για αυτό και τα αδέρφια Russo πέρυσι ξεκίνησαν την καμπάνια #ThanosDemandsYourSilence με ένα προσωπικό μήνυμα προς όλους τους φίλους της Marvel, ούτως ώστε να σεβαστούν τους υπόλοιπους θεατές. 

Τώρα που το πραγματικό τέλος έφτασε για το Marvel Cinematic Universe όπως το ξέρουμε, οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame, Anthony και Joe Russo, στέλνουν και πάλι το δικό τους προσωπικό μήνυμα. 

 

Έτσι, θέλουν να θυμίσουν σε όλους πόσο πολύ οι ίδιοι τους, η παραγωγή, οι ηθοποιοί αλλά και το ίδιο το κοινό, έχουν επενδύσει χρόνο και χρήματα για αυτή τη δημιουργία και πώς ένα ταξίδι 10 χρονών φτάνει προς την κορύφωσή του. Συμβουλεύουν όσους θα πάνε τις πρώτες μέρες να δουν το φιλμ, να μην το σποιλάρουν για τους υπόλοιπους και χαλάσουν αυτή την εμπειρία. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που ο Thanos απαιτεί την σιωπή σας, οπότε #DontSpoilTheEndgame.

To Avengers: Endgame κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου 2019.