Hobbs and Shaw: Στο νέο trailer o "The Rock" κατεβάζει... ελικόπτερα με τα χέρια του!

Μπράτσα και ξύλο στο spinoff φιλμ του Fast & Furious
18 Απριλίου 2019 19:13
Hobbs and Shaw: Στο νέο trailer o "The Rock" κατεβάζει... ελικόπτερα με τα χέρια του!

Η Universal Pictures έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο trailer του HOBBS & SHAW, που αποτελεί το πρώτο spinoff του διάσημου franchise ταινιών, Fast & Furious. Σε αυτή ο Hobbs του Dwayne "The Rock" Johnson θα κάνει ένα αταίριαστο δίδυμο με τον Deckard Shaw του Jason Statham, με σκοπό να σταματήσουν τον γενετικά τροποποιημένο τρομοκράτη Brixton (Idris Elba), ο οποίος απειλεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα. 

Στη μέση πλέκεται και η αδερφή του Shaw, την οποία ενσαρκώνει η Vanessa Kirby (Mission Impossible: Fallout), ενώ θα δούμε και την Helen Mirren στο ρόλο της μαμάς του Statham. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο trailer βλέπουμε και μια αλλαγή στον επίσημο τίτλο της ταινίας, καθώς πλέον θα τιτλοφορείται ως Fast & Furious: Hobbs & Shaw, αντί για το μακροσκελές Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Στη σκηνοθεσία του φιλμ συναντάμε τον David Leitch, που έγινε γνωστός μέσα από τη δουλειά του στα Deadpool 2 και Atomic Blonde. 

Το Fast & Furious: Hobbs & Shaw θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 2 Αυγούστου και στις 29 Αυγούστου 2019 στη χώρα μας.