Guava Island | Στο νέο trailer οι Donald Glover & Rihanna μπαίνουν σε επικίνδυνες περιπέτειες

Με φόντο τη μαγευτική Κούβα
12 Απριλίου 2019 20:08
Guava Island | Στο νέο trailer οι Donald Glover & Rihanna μπαίνουν σε επικίνδυνες περιπέτειες

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Guava Island, ένα ιδιαίτερο φιλμ μυστηρίου του Hiro Murai, όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον ηθοποιό-rapper Donald Glover (Solo: A Star Wars Story) ή Childish Gambino (“This Is America”) και την pop ερμηνεύτρια Rihanna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Donald Glover, Rihanna and @LetitiaWright star in #GuavaIsland. Watch it Saturday 4/13 starting at 12:01am PST and catch up anytime on Amazon @PrimeVideo.

A post shared by Amazon Prime Video (@amazonprimevideo) on Apr 10, 2019 at 5:21pm PDT

Μεταξύ άλλων, εμφανίζονται επίσης η Letitia Wright (Black Mirror, Black Panther) και ο Nonso Anozie (Dracula, Game of Thrones).

Με το εν λόγω έργο, προστίθεται ένα ακόμη λιθαράκι στην επί χρόνια συνεργασία του Glover και του Hiro Murai ο οποίος έχει σκηνοθετήσει αρκετά video clip του διάσημου καλλιτέχνη αλλά και ορισμένα επεισόδια του Atlanta όπου επικεφαλής του cast είναι ο Glover.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά ένα νεαρό ζευγάρι που ζει στην Κούβα και πασχίζει να βγάλει τα προς το ζην μέσω παράνομων εμπορικών συναλλαγών. Όμως η κατάσταση θα πάρει μια μέρα απροσδόκητη τροπή όταν ο άνδρας θα βρεθεί στα χέρια απαγωγών.

Για τις ανάγκες του όλου εγχειρήματος έχει επιστρατευτεί και ο κινηματογραφιστής του Atlanta, Christian Sprenger. Παρακάτω ακολουθεί και το αντίστοιχο trailer του Guava Island: