Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέρριψε πρόταση για να παίξει στο Space Jam 2

Ο Έλληνας σταρ του NBA προτιμά να είναι χαμηλών τόνων
10 Απριλίου 2019 13:41
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέρριψε πρόταση για να παίξει στο Space Jam 2

Σε μερικούς μήνες αναμένονται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Space Jam 2, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο LeBron James και ακόμη δεν έχουν κλειδώσει τα μέλη του cast. Η Malika Andrews του ESPN αποκαλύπτει πως ο "King James" έκανε επίσημα πρόταση στον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks να παίξει μαζί του στο sequel του Space Jam! Άλλωστε, ο Lebron εκτελεί και χρέη παραγωγού στο sequel μέσω της δικής του εταιρίας παραγωγής, Springhill Entertainment. 

Θα περιμένατε να δείτε τον Έλληνα αστέρα του NBA και σε ταινία του Χόλιγουντ, όμως αυτό δεν θα γίνει. Ο Greek Freak, όπως δήλωσε στο ESPN απέρριψε την πρόταση:

Δεν μου αρέσει το Χόλιγουντ. Δεν μου αρέσει όλο αυτό το έξτρα δράμα. Προσπαθώ απλά να είμαι ο εαυτός μου.

Ένας ακόμη λόγος που ο Γιάννης δεν θέλησε να συμμετάσχει είναι γιατί θα έπρεπε να παρατήσει δύο εβδομάδες προπονήσεων από την offseason, ώστε να προπονηθεί με τους άλλους πρωταγωνιστές της ταινίας, όσο θα γινόταν τα γυρίσματα. Γεγονός το οποίο θα έσπαγε τις προσεκτικές συνήθειες και την ρουτίνα του. 

Η πρώτη ταινία με τα Looney Tunes και τον θρυλικό Michael Jordan μεγάλωσε γενιές μπασκετόφιλων, οπότε η συνέχεια του αποτελεί μια γερή δόση νοσταλγίας για πολλούς. Ο LeBron ακόμη να βρει τους συμπαίκτες που θα τον πλαισιώσουν στο φιλμ, όπως έκαναν για τον Michael Jordan οι Charles Barkley, Larry Johnson, Muggsy Bogues, Patrick Ewing, και Shawn Bradley. 

Το Space Jam 2 αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2021.