X-Men: Dark Phoenix trailer | Κάθε ήρωας έχει και την σκοτεινή του πλευρά

Και η προϊστορία της ‘Jean Grey’ έρχεται να το επιβεβαιώσει
08 Απριλίου 2019 22:32
X-Men: Dark Phoenix trailer | Κάθε ήρωας έχει και την σκοτεινή του πλευρά

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη sci-fi μυθοπλασία δράσης X-Men: Dark Phoenix με την οποία ο Simon Kinberg επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, εμπλουτίζοντας το πασίγνωστο κινηματογραφικό σύμπαν των X-Men.

Εδώ σε πρώτο πλάνο έρχεται το παρελθόν της νεαρής ακόμη ‘Jean Grey’ (Sophie Turner) και της συνάντησής της με τον καθηγητή ‘Charles Xavier’/ ‘Professor X’ (James McAvoy). Η γνώριμη ομάδα μεταλλαγμένων υπερηρώων πρέπει να παλέψει με έναν από τους πιο ισχυρούς της αντιπάλους που δυστυχώς έχει καταλάβει την σύμμαχό τους, ‘Jean Grey’. Σε μία αποστολή διάσωσης στο διάστημα, η ‘Jean’ έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο όταν επλήγη από μία ανεξήγητη κοσμική δύναμη. Αφότου γυρίζει ξανά στην Γη, βαθμιαία κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ενδείξεις αλλαγής πάνω της. Η δύναμη αυτήν με την οποία συγκρούστηκε όχι μόνον βελτιστοποιεί τις αρχικές υπερφυσικές της δυνατότητες της ηρωίδας αλλά μοιάζει να θεριεύει ολοένα και πιο ανεξέλεγκτα εντός της οδηγώντας σε πλήρη μεταστροφή της.

Η ‘Jean’ αγωνίζεται να την τιθασεύσει αλλά μέρα με την μέρα γίνεται σαφές πως μπορεί να βλάψει πλέον ακόμη και τους αγαπημένους της και ειδικά όταν βρίσκει τυχαία αυτό που κρατάει μαζί δεμένους όλους τους ‘X-Men’. Τώρα πια διακυβεύεται η ενότητα της οικογένειά της αυτής, και όσοι έχουν μείνει χρειάζεται να βρουν οπωσδήποτε μία λύση προκειμένου να γλιτώσει η ‘Jean’, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης από εξωγήινους εχθρούς που θέλουν να εισβάλλουν και να τον κατακτήσουν χρησιμοποιώντας εκείνη ως ολέθριο όπλο.

Στο cast επιστρέφουν ο Michael Fassbender ως ο ‘Erik Lehnsherr’ / ‘Magneto’, η Jennifer Lawrence ως η ‘Mystique’, ο Nicholas Hoult ως o ‘Beast’, η Alexandra Shipp ως η ‘Storm’, ο Tye Sheridan ως ο ‘Cyclops’, ο Kodi Smit-McPhee ως ο ‘Nightcrawler’, και ο Evan Peters ως ο ‘Quicksilver’. Νέα προσθήκη αποτελεί ο Lamar Johnson (The Next Step).

Την παραγωγή του project συντονίζουν οι Lauren Shuler Donner και Hutch Parker. Η πρεμιέρα του X-Men: Dark Phoenix έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. στις 7 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: