Το MCU κολυμπάει κυριολεκτικά στο χρήμα μετά και την επιτυχία της Captain Marvel

Ξεπέρασε τα 18$ δις δολάρια σε συνολικές εισπράξεις στο box office
14 Μαρτίου 2019 12:36
Το MCU κολυμπάει κυριολεκτικά στο χρήμα μετά και την επιτυχία της Captain Marvel

Ένα κολοσσιαίο ρεκόρ κατέκτησε η Marvel χάρη στο κινηματογραφικό της σύμπαν και την ήδη τεράστια επιτυχία της Captain Marvel, η οποία μέσα σε τέσσερις ημέρες έβγαλε πάνω από $455 εκατομμύρια παγκοσμίως. Το σύμπαν που ξεκίνησε η Marvel Studios το 2008 με το Iron Man και μετράει 24 ταινίες στο σύνολο αποδείχθηκε θησαυρός για την Disney, με το οποίο κυριαρχεί κάθε φορά στο box office. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Box office Mojo, μετά και το σαρωτικό ντεμπούτο της Captain Marvel, το Marvel Cinematic Universe ξεπέρασε το αστρονομικό ποσό των $18 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε εισπράξεις συνολικά. 

Όπως καταλαβαίνετε το MCU δεν έχει σταματημό και ούτε έχει δείξει σημάδια κόπωσης, με τους fans να τιμούν πιστά κάθε ταινία στο σινεμά. Έτσι, εδραιώνεται ακόμη περισσότερο το γεγονός πως πρόκειται για το πιο επιτυχημένο εμπορικά franchise του κινηματογράφου όλων των εποχών. 

Μην ξεχνάτε, πως κυριολεκτικά στην επόμενη στροφή είναι το Avengers: Endgame που κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου, οπότε και αυτό το ρεκόρ μέχρι να εκπνεύσει το 2019 είναι αρκετά πιθανό να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα $20 δις.