Good Boys trailer: Εάν το "Superbad" συναντούσε μια παρέα δημοτικού

Που θα ανακαλύψουν πολλά από νωρίς
12 Μαρτίου 2019 11:09
Good Boys trailer: Εάν το "Superbad" συναντούσε μια παρέα δημοτικού

Η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Good Boys, σε παραγωγή του Seth Rogen, που μας χάρισε τα Pineapple Express και Superbad. Η νέα κωμική ταινία βαδίζει στα χνάρια του Superbad μόνο που αντί για ένα έφηβο cast εδώ έχουμε να κάνουμε με μαθητές της έκτης δημοτικού, οι οποίοι έχουν την τάση να ανακαλύπτουν πράγματα και καταστάσεις νωρίτερα από την ώρα τους. 

Παρά το ότι πρωταγωνιστούν οι νεαροί Jacob Tremblay (Room), Brady Noon και Keith L. Williams σε μια R-rated κωμωδία, όπως τους εξηγεί σε ένα χιουμοριστικό "cold open" του trailer, δεν τους επιτρέπεται δια του νόμου να παρακολουθήσουν το trailer της ταινίας που οι ίδιοι παίζουν. 

To σενάριο της ταινίας έχουν υπογράψει οι Lee Eisenberg και Gene Stupnitsky, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία. Σύμφωνα με αυτό, η παρέα των παιδιών παρατούν το σχολίο και ξεκινούν μια δική τους περιπέτεια, την ώρα που εν άγνοιά τους έχουν κλέψει ναρκωτικά, τους κυνηγά μια παρέα έφηβων κοριτσιών και προσπαθούν να φτάσουν στο πρώτο τους πάρτι. 

Το Good Boys θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 16 Αυγούστου 2019.