Captain Marvel: Σαρωτικό ντεμπούτο με εισπράξεις ρεκόρ

Το δεύτερο πιο επιτυχημένο ντεμπούτο στην ιστορία πίσω από το Infinity War
11 Μαρτίου 2019 12:10
Captain Marvel: Σαρωτικό ντεμπούτο με εισπράξεις ρεκόρ

Ιστορικό ντεμπούτο για την Captain Marvel με εισπράξεις που ξεπέρεσαν κάθε πρόβλεψη και προσδοκία της ίδιας της Marvel. Η ταινία με πρωταγωνίστρια την Brie Larson διέλυσε το box office με $455 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως μέσα σε ένα τετραήμερο, από τα οποία τα $153 εκ. έγιναν εντός των ΗΠΑ. 

Επομένως η νέα ταινία των Marvel Studios που μας συστήνει επίσημα στην "Carol Danvers" αποτελεί την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια, ξεπερνώντας το Beauty and the Beast ($357 εκ.).

Τα ρεκόρ που έσπασε μέσα σε μόλις μερικά 24ωρα δεν σταματούν εδώ, καθώς αποτελεί το δεύτερο πιο επιτυχημένο εμπορικό ντεμπούτο όλων των εποχών, λίγο πίσω από το Avengers: Infinity War που συγκέντρωσε $630 εκατομμύρια τις πρώτες μέρες του. Ακόμη, ξεπέρασε για περίπου $25 εκ. το ντεμπούτο του Black Panther, όσον αφορά το διεθνές box office. 

Αποτέλεσε μάλσιτα το έβδομο μεγαλύτερο ντεμπούτο στο Marvel Cinematic Universe πίσω από τις τρεις Avengers ταινίες, το Black Panther, το Captain America: Civil War και το Iron Man 3

Την άποψή μας για το Captain Marvel μπορείτε να τη βρείτε εδώ