X-Men: Dark Phoenix | Στο νέο trailer παίρνουμε μία γεύση από το παρελθόν της Jean Grey

Με την Sophie Turner να απελευθερώνει το πιο ολέθριο κύμα των δυνάμεών της
06 Μαρτίου 2019 18:36
X-Men: Dark Phoenix | Στο νέο trailer παίρνουμε μία γεύση από το παρελθόν της Jean Grey

Η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία διεθνές trailer για την επερχόμενη action περιπέτεια X-Men: Dark Phoenix με την οποία επιχειρεί να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Simon Kinberg, προσθέτοντας ένα ακόμη λιθαράκι στο διάσημο κινηματογραφικό franchise των X-Men.

Το φιλμ αυτό θα προσπαθήσει να ρίξει φως στην προϊστορία της νεαρής ακόμη ‘Jean Grey’ (Sophie Turner) και της γνωριμίας της με τον καθηγητή ‘Charles Xavier’/ ‘Professor X’ (James McAvoy). Εν προκειμένω, η περίφημη ομάδα μεταλλαγμένων υπερηρώων έχει να αντιμετωπίσει έναν από τους πιο τρομερούς και πανίσχυρους αντιπάλους της που δυστυχώς ζωντανεύει στο πρόσωπο ενός δικού τους μέλους, της ‘Jean Grey’. Κατά την διάρκεια μίας αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η ‘Jean’ παραλίγο να σκοτωθεί όταν χτυπήθηκε από μία μυστηριώδη κοσμική δύναμη. Μόλις επιστρέφει και πάλι στην Γη, αρχίζουν σταδιακά να φαίνονται τα πρώτα σημάδια αλλαγής πάνω της, αφού η δύναμη αυτήν όχι μονάχα βελτιώνει τις ικανότητες της εν λόγω μορφής αλλά την καθιστά και περισσότερο ανεξέλεγκτη.

Δίνοντας σκληρή μάχη ενδόμυχά της, η ‘Jean’ ενεργοποιεί ίσως με τον πιο καταστροφικό τρόπο το χάρισμά της αφού και η ίδια αδυνατεί να το τιθασεύσει. Σύντομα συνιστά απειλή ακόμη και για τα πιο κοντινά της άτομα και ειδικά όταν ανακαλύπτει το στοιχείο που κρατάει μαζί όλους τους ‘X-Men’ ενωμένους. Πλέον, με την ιδιαίτερη αυτήν οικογένειά της να διαλύεται σιγά σιγά, όσοι έχουν απομείνει καλούνται να βρουν μία λύση όχι μονάχα για να σώσουν την ‘Jean’, αλλά και τον ίδιο τον πλανήτη από εξωγήινους εισβολείς που σκοπεύοντας να κατακτήσουν και άλλες γωνιές του γαλαξία θα αποπειραθούν να υποτάξουν στην θέλησή τους το φονικό όπλο στο οποίο μεταμορφώνεται η συγκεκριμένη φιγούρα.

Στο cast θα δούμε να επανέρχονται δριμύτεροι ο Michael Fassbender ως ο ‘Erik Lehnsherr’ / ‘Magneto’, η Jennifer Lawrence ως η ‘Mystique’, ο Nicholas Hoult ως o ‘Beast’, η Alexandra Shipp ως η ‘Storm’, ο Tye Sheridan ως ο ‘Cyclops’, ο Kodi Smit-McPhee ως ο ‘Nightcrawler’, και ο Evan Peters ως ο ‘Quicksilver’.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Lauren Shuler Donner και Hutch Parker. Η αυλαία για το X-Men: Dark Phoenix έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 7 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: