Morbius: Πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα με τον Jared Leto

Στο cast της ταινίας προστέθηκε ο Tyrese Gibson
06 Μαρτίου 2019 16:39
Morbius: Πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα με τον Jared Leto

Η Sony Pictures ετοιμάζει τις δικές της ταινίες βασισμένες σε χαρακτήρες της Marvel και μέσα σε αυτές είναι ο Morbius. Πρόκειται για τον Michael Morbius, έναν βιοχημικό που στην προσπάθειά του να γιατρέψει μια ασθένεια στο αίμα του, μετατρέπεται κατά λάθος σε ένα ζωντανό βαμπίρ. 

Την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Morbius, έδωσε στη δημοσιότητα ο Jared Leto, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ο οποίος ενσαρκώνει τον ομώνυμο χαρακτήρα. 

Ωστόσο η φωτογραφία δεν είναι καθόλου αποκαλυπτική για την εμφάνιση του Leto στο ρόλο του βρικόλακα της Marvel και εχθρό του Spider-Man, καθώς καλύπτεται το πρόσωπό του από την κλακέτα. Να αναφέρουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο Leto ενσάρκωσε την δική του βερσιόν του θρυλικού Joker στο Suicide Squad της DC. Στο ίδιο post αναφέρει πως τελείωσε η πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων του φιλμ, που έχει αναλάβει σκηνοθετικά ο Daniel Espinosa του LIFE και πως μένουν άλλες 11.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι ο Tyrese Gibson που είναι ευρέως γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά ταινιών Fast & Furious, είναι η νεότερη προσθήκη του cast. Ήδη ξέρουμε ότι θα συμμετέχουν οι: Matt Smith (Doctor Who), Jared Harris (Mad Men, The Crown, Allied, Sherlock Holmes: A Game of Shadows) και Adria Arjona. 

Η κυκλοφορία του Morbius στις ΗΠΑ έχει οριστεί για τις 31 Ιουλίου 2020.