Dark Phoenix trailer: Η Jean Grey είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος των X-Men

To νέο trailer αποκαλύπτει και ένα spoiler για την ταινία
28 Φεβρουαρίου 2019 12:00
Dark Phoenix trailer: Η Jean Grey είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος των X-Men

Η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο trailer του Dark Phoenix, της τελευταίας επί διοίκησης Fox ταινίας των X-Men, πριν την επισημοποίηση της συνεργασίας με την Disney. Από την αρχή το trailer αποκαλύπτει ένα spoiler για την ταινία και συγκεκριμένα το ποιος μεταλλαγμένος βρίσκεται στον τάφο από το προηγούμενο trailer, οπότε σκεφτείτε το πριν πατήσετε το "play", εάν θέλετε να πάτε καθαροί στην αίθουσα.

Μια επιλογή που σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Simon Kinberg έγινε συνειδητά, διότι θέλησε να δώσει μια αίσθηση επίπτωσης στην ταινία, όπου θα συμβούν πολλά έντονα και δραματικά γεγονότα. Άλλωστε είναι η ταινία στην οποία η Jean προδίδει την οικογένειά της και μετατρέπεται στον μεγαλύτερο κίνδυνο που γνώρισαν ποτέ οι X-Men. 

Έγινε γνωστό επίσης πως ο χαρακτήρας της Jessica Chastain, η οποία φαίνεται να ελέγχει κάτα κάποιον τρόπο την Jean Grey της Sophie Turner, είναι εξωγήινος. 

Στην επερχόμενη X-Men ταινία θα δούμε την επιστροφή των Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), James McAvoy (Charles Xavier), Nicholas Hoult (Beast), Evan Peters (Quicksilver), Cyclops (Tye Sheridan), Alexandra Shipp (Storm) και Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler).

Το Dark Phoenix θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 6 Ιουνίου 2019.