Oscars 2019: Ανέβηκε η τηλεθέαση μετά από πέντε χρόνια

Παρά την έλλειψη κεντρικού παρουσιαστή
26 Φεβρουαρίου 2019 14:34
Oscars 2019: Ανέβηκε η τηλεθέαση μετά από πέντε χρόνια

Ο δρόμος για τα Oscars 2019 ήταν χωρίς αμφιβολία επεισοδιακός, αφού η Ακαδημία μετά από πολλές αναποδιές κατέληξε να μην έχει παρουσιαστή για τη μεγαλύτερη βραδιά του κινηματογράφου. Παρά το γεγονός ότι έλειπε ένας κεντρικός παρουσιαστής όπως π.χ. ο Jimmy Kimmel ή η Elen DeGeneres για να δώσουν την ώθηση και την ζωντάνια σε ένα τέτοιο σόου, τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρώτη άνοδο εδώ και πέντε χρόνια -τότε που η DeGeneres ήταν οικοδεσπότρια- με το ABC να ανακοινώνει πως στις ΗΠΑ μόνο το παρακολούθησαν 29.6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι αναλυτές και άνθρωποι της βιομηχανίας σημειώνουν πως η άνοδος αυτή οφείλεται στο γεγονός πως τρεις από τις υποψήφιες "Καλύτερες Ταινίες" ήταν τεράστιες box office επιτυχίες, καθώς τα Black Panther ($1.3 δις), Bohemian Rhapsody ($860 εκ.) και A Star is Born ($424 εκ.) τα παρακολούθησαν προφανώς πολύς κόσμος.

Επίσης, ρόλο έπαιξε και η ατραξιόν της ζωντανής εμφάνισης των Lady Gaga και Bradley Cooper με την ερμηνεία του Shallow, η οποία ήταν ίσως το δυνατότερο highlight του σόου. 

Δεν αποκλείεται στο μέλλον οι Τελετές Απονομής των Oscars να μην έχουν παρουσιαστή, ύστερα από αυτά τα απρόσμενα αποτελέσματα, καθώς και τα νούμερα ανέβηκαν και η διάρκεια του σόου κρατήθηκε λίγο κάτω από τις 3 ώρες 30 λεπτά. 

Tags: