Space Jam 2: Ημερομηνία πρεμιέρας για το sequel του LeBron James

Θα διαδεχθεί τον θρυλικό Michael Jordan πλάι στα Looney Tunes
23 Φεβρουαρίου 2019 13:49
Space Jam 2: Ημερομηνία πρεμιέρας για το sequel του LeBron James

Εδώ και πάνω από δύο χρόνια βρίσκεται στην ανάπτυξη το sequel του Space Jam, το οποίο αρχικά θα σκηνοθετούσε ο Justin Lin, αλλά τελικά πριν από αρκετούς μήνες ανέλαβε ο Terrence Nance (Random Acts of Flyness), ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Ryan Coogler του Black Panther. Έκτοτε δεν έχει ακουστεί τίποτα παραπάνω για τη συνέχεια του "Διαστημικά Καλάθια" ούτε καν ποιοι θα πλαισιώσουν τον πρωταγωνιστή, LeBron James

Παρά το γεγονός αυτό, η Warner Bros. Pictures ανακοίνωσε, μέσω του THR, την ημερομηνία πρεμιέρας του Space Jam 2, το οποίο θα βγει στις αίθουσες στις 16 Ιουλίου 2021. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος του "King James". Μάλιστα, λέγεται πως και το animation των Looney Tunes θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί για αυτό και το μεγάλο προβάδισμα. 

Ο ηγέτης των LA Lakers είναι γνωστό πως αναλαμβάνει τα ηνία στο "Διαστημικά Καλάθια 2" από τον ανεπανάληπτο Michael Jordan, ο οποίος οφείλεται για το cult στάτους της πρώτης ταινίας, αν και άγνωστο παραμένει το πώς θα συνδεθεί η ιστορία. Εάν συνδεθεί κιόλας εξαρχής μιας και οι πληροφορίες το θέλουν να είναι περισσότερο σαν reboot παρά sequel. 

Το Space Jam 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου 2021 στους κινηματογράφους.