The Kid trailer | Οι Chris Pratt και Ethan Hawke μας ταξιδεύουν στην Άγρια Δύση

Με ένα western που φέρει την υπογραφή του Vincent D’ Onofrio
22 Φεβρουαρίου 2019 18:09
The Kid trailer | Οι Chris Pratt και Ethan Hawke μας ταξιδεύουν στην Άγρια Δύση

Η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη western περιπέτεια The Kid, την σκηνοθεσία της οποίας ανέλαβε ο πρωταγωνιστής του Daredevil, Vincent D’ Onofrio που αυτή την φορά πίσω από την κάμερα ο ίδιος ενώνει τις δυνάμεις του ξανά με μέλη του cast του Magnificent Seven, Chris Pratt και Ethan Hawke.

Εδώ θα δούμε μία διαφορετική εκδοχή της ιστορίας του διαβόητου κακοποιού “Billy the Kid” τον οποίο υποδύεται ο Dane DeHaan, ενώ ο Hawke ενσαρκώνει τον ‘Pat Garrett’, έναν σκληροτράχηλο σερίφη ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός διότι κατάφερε να σκοτώσει τον εν λόγω επικηρυγμένο. Ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του Νόμου στην αρχή της αποστολής του αυτής γνωρίζει έναν νεαρό εν ονόματι ‘Rio’ (Jake Schur) ο οποίος προκειμένου να σώσει την αδερφή του (Leila George) από τον αμείλικτο θείο τους (Pratt), συμμαχεί μαζί με τον αστυνόμο. Στο κυνήγι που ξεκινούν έναντι του παραπάνω παρανόμου θα συναντήσουν θρυλικές μορφές και πιστολέρο, με τον ‘Rio’ να αναρωτιέται τελικά τί είδους άνδρας θέλει να είναι ενώ πλησιάζουν στον στόχο τους.

Η πρεμιέρα του The Kid έχει προγραμματιστεί για τις Η.Π.Α. στις 8 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: