The Secret Life of Pets 2 trailer | Η γνωστή παρέα των τετράποδων φίλων μας υποδέχεται τον ‘Rooster’

Έναν ποιμενικό σκύλο ο οποίος ζωντανεύει μέσω της φωνής του Harrison Ford
21 Φεβρουαρίου 2019 20:26
The Secret Life of Pets 2 trailer | Η γνωστή παρέα των τετράποδων φίλων μας υποδέχεται τον ‘Rooster’

Η Illumination Entertainment και η Universal Pictures έθεσαν σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο animated φιλμ The Secret Life of Pets 2, με τον Harrison Ford να δανείζει και εκείνος την φωνή του εν προκειμένω, καθώς μας συστήνεται ως ο Ποιμενικός Ουαλίας ‘Rooster’.

Το εν λόγω sequel της ομώνυμης blockbuster μυθοπλασίας κινουμένων σχεδίων του 2016 συνεχίζει την συναρπαστική ιστορία της αξιολάτρευτης και πιο σκανδαλιάρικης κομπανίας κατοικίδιων που με τα άτακτα καμώματά τους κατάφεραν να ενθουσιάσουν άτομα κάθε ηλικίας.

Στους γνώριμους ρόλους τους επιστρέφουν λοιπόν οι: Kevin Hart, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell, Hannibal Buress, Bobby Moynihan, και ο Dana Carvey. Ενώ έχουμε και φρέσκιες αφίξεις. Οπότε πέρα από τον Ford όπως προαναφέρθηκε προστέθηκαν επιπλέον οι Patton Oswalt, Tiffany Haddish, Nick Kroll, και ο Pete Holmes.

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Brian Lynch (Minions) ενώ καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται και πάλι ο Chris Renaud (Despicable Me movies, Dr. Seuss’ The Lorax).

Το The Secret Life of Pets 2 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στις 7 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: