O Tommy Wiseau ξαναχτυπά: Δείτε το trailer της νέας του ταινίας, "Big Shark"'

Oh hi, Shark
12 Φεβρουαρίου 2019 11:49
O Tommy Wiseau ξαναχτυπά: Δείτε το trailer της νέας του ταινίας, "Big Shark"'

Το περιβόητο The Room αν δεν το ξέρετε καλύτερα να σταματήσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο και να το δείτε άμεσα. Είναι άλλωστε μια εμπειρία να παρακολουθήσεις την χειρότερη -καλύτερη- ταινία όλων των εποχών, η οποία μάλιστα απέκτησε την δική της ταινία, το υποψήφιο για Όσκαρ, The Disaster Artist, με τον James Franco. Ο δημιουργός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του Room, Tommy Wiseau ξαναχτυπά με την νέα του ταινία!

Ο τίτλος της "Big Shark" και όπως θα δείτε στο πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι θεότρελη. Ο Wiseau πρωταγωνιστεί και πάλι και έχει σκοπό να τα βάλει με ένα υποθαλάσσιο τέρας, σε ένα φιλμ δράσης που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά. Σαφώς και συμπρωταγωνιστεί πλάι με τον στενό φίλο και συνεργάτη του Greg Sestero

Είναι μάταιο να πουμε κάτι παραπάνω πέραν του να δείτε το trailer παρακάτω. Ακόμη, η ταινία δεν έχει ολοκληρωθεί και ο σκοπός του trailer είναι να διαδοθεί και να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τον λόγο αυτό. Επομένως, το Big Shark δεν έχει ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας.