Η A24 έκλεισε μεγάλη συμφωνία με τον δημιουργό του ‘Hereditary’

Με τον ίδιο τον Ari Aster να προετοιμάζεται ήδη για το επόμενο φιλμ τρόμου
09 Φεβρουαρίου 2019 14:54
Η A24 έκλεισε μεγάλη συμφωνία με τον δημιουργό του ‘Hereditary’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, ο Ari Aster μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του Hereditary, ήδη έχει στα σκαριά το φρέσκο του εγχείρημα το οποίο και θα πραγματοποιήσει προχωρώντας σε ένα ακόμη επαγγελματικό βήμα με την A24.

Η παραπάνω εταιρεία έπειτα από την προηγούμενη γόνιμη συνεργασία τους, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα στο European Film Market του Βερολίνου αναλαμβάνει και την διανομή του καινούργιο φιλμ του σκηνοθέτη.

Η νέα του δουλειά είναι μία σκανδιναβική horror ταινία που προς το παρόν παραμένει ατιτλοφόρητη. Εν προκειμένω, θα πρωταγωνιστήσουν οι Florence Pugh (The Little Drummer Girl), Jack Reynor (On the Basis of Sex) και ο Will Poulter (Black Mirror: Bandersnatch).

Αν και δεν έχουν δοθεί πολλά στοιχειά για την πλοκή του project, σε γενικές γραμμές θα αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές κάποιων ατόμων που όμως παίρνουν απροσδόκητα φρικτή τροπή.

Πίσω από την παραγωγή πέρα από την A24 θα βρίσκεται και η B-Reel Films, με τους Lars Knudsen και Patrik Andersson να συντονίζουν τις σχετικές διαδικασίες αντίστοιχα.

Η κινηματογραφική αυτή μυθοπλασία θα κυκλοφορήσει από την Entertainment Film στο Ηνωμένο Βασίλειο, από την Village Roadshow σε Australia και Νέα Ζηλανδία, από την Weltkino σε Αυστρία και Γερμανία, από την IDC στην Λατινική Αμερική, από την Nordisk στην Σκανδιναβία, ενώ στην Ελλάδα από την Tanweer.