Ο Michael B. Jordan θα συντονίσει την παραγωγή του ‘Black Leopard, Red Wolf’

Από το ‘Black Panther’ θα συμμετάσχει σε άλλη μία περιπέτεια στην Αφρική όμως από άλλο πόστο
07 Φεβρουαρίου 2019 19:56
Ο Michael B. Jordan θα συντονίσει την παραγωγή του ‘Black Leopard, Red Wolf’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, ο Michael B. Jordan θα επωμιστεί καθήκοντα παραγωγού για την κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου φαντασίας Black Leopard, Red Wolf από την Warner Bros.

Ο διάσημος ηθοποιός μέσω της εταιρείας του,Outlier Society, θα πάρει μέρος στο παραπάνω εγχείρημα αλλά αναλαμβάνοντας εν προκειμένω διαφορετικού τύπου δράση. Έτσι, στο σινεμά θα ζωντανέψει το πρώτο απίθανο ομώνυμο μυθιστόρημα της επικής Τριλογίας του Marlon James που έγινε γνωστός και από το λογοτέχνημά του με τίτλοA Brief History of Seven Killings. Η καινούργια του ιστορία που χαρακτηρίζεται και ως το Αφρικανικό Game of Thrones, κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία μόλις αυτήν την εβδομάδα με τον συγγραφέα Neil Gaiman να εκδηλώνει κιόλας τον θαυμασμό του ως fan.  

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία φανταστική εκδοχή της Αφρικής και σε έναν έμπορο σκλάβων ο οποίος προσλαμβάνει κάποιους μισθοφόρους να εντοπίσουν ένα αγόρι που απήχθη. Ο βασικός ήρωας είναι ένας άνδρας εν ονόματι ‘Tracker’. Κατά την διάρκεια της περιπετειώδους αναζήτησης που ξεκινά η ομάδα αυτή θα συναντήσει γίγαντες, νεκρομάντεις, μάγισσες και αλλαζόμορφους.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ακόμη σεναριογράφος για το Black Leopard, Red Wolf.