O Dwayne Johnson επιβεβαιώνει πως δεν θα συμμετάσχει στο Fast and Furious 9

Καθώς θα είναι απασχολημένος με το Hobbs & Shaw
30 Ιανουαρίου 2019 13:21
O Dwayne Johnson επιβεβαιώνει πως δεν θα συμμετάσχει στο Fast and Furious 9

H κόντρα του Dwayne Johnson με τον Vin Diesel είναι λίγο-πολύ γνωστή όταν δημοσιεύματα τους ήθελαν στα μαχαίρια καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων του The Fate of The Furious, ενώ αργότερα υπήρξαν και ρεπορτάζ που υποστήριζαν ότι δεν γύρισαν καμία σκηνή μαζί. 

Ο Diesel το "φυλάει μανιάτικο" στον "The Rock" ιδιαίτερα μετά και την συμφωνία του τελευταίου να κάνει το spinoff με τον Jason Statham. Μάλιστα, λέγεται ότι μαζί με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του Tyrese Gibson, διαφώνησαν τόσο με την επιλογή του Johnson, που έκαναν βέτο για να κοπεί μια post-credits σκηνή από το Fast & Furious 8 που έκανε tease το Hobbs & Shaw

Σε μια νέα του συνέντευξη στο MTV News ο "The Rock" επιβεβαιώσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Fast and Furious 9, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

Το πλάνο για το σύμπαν του Fast and Furious ήταν πάντα να επεκτείνεται συνεχώς. Όσον αφορά το τώρα δεν θα είμαι στο Fast 9 γιατί τώρα ετοιμάζονται για τα γυρίσματα. Αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί με το Fast 10 να ακολουθεί αμέσως μετά; Κοιτάξτε, στο δια ταύτα, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν εκκρεμότητες μεταξύ του Hobbs και του Dom. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση. 

Ουσιαστικά, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Fast & Furious 10 που θα αποτελέσει και το τελευταίο κεφάλαιο του saga. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι δυό τους, πιθανότατα, να τα βρουν πρώτα. 

Το Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Αυγούστου 2019 και το Fast & Furious 9 είναι προγραμματισμένο για τις 10 Απριλίου του 2020.