Those Who Wish Me Dead | Η Angelina Jolie θα ηγηθεί του cast

Και ενώνει τις δυνάμεις της με τον σκηνοθέτη του ‘Wind River’
29 Ιανουαρίου 2019 14:20
Those Who Wish Me Dead | Η Angelina Jolie θα ηγηθεί του cast

Σύμφωνα και  με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Angelina Jolie υπέγραψε για την συμμετοχή της στο Those Who Wish Me Dead, το νέο θρίλερ που ετοιμάζει ο υποψήφιος για Όσκαρ, δημιουργός του Wind River, Taylor Sheridan.

Η διάσημη ηθοποιός ενώνει τις δυνάμεις της με τον εν λόγω ταλαντούχο σεναριογράφο (Sicario, Hell or High Water) και σκηνοθέτη, αναλαμβάνοντας στην καινούργια του ταινία κεντρικό ρόλο.

Το φιλμ συνιστά διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Michael Koryta, όμως θα υπάρξουν και ορισμένες διαφοροποιήσεις ως προς την υπόθεση. Η όλη πλοκή εστιάζει σε έναν έφηβο, τον ‘Jace Wilson’ ο οποίος μπαίνει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων αφότου βλέπει κατά λάθος να συμβαίνει η βίαιη δολοφονία κάποιου μπροστά στα μάτια του από μέλη μίας σκληροτράχηλης συμμορίας, των ‘Blackwell Brothers’ όπως λέγονται. Οι εκτελεστές αυτοί εξοντώνουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στο διάβα τους, και σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και με τον νεαρό. Προσπαθούν να ανακαλύψουν την νέα ταυτότητα που του έχει δοθεί από τις αρχές και ξεκινούν ένα αμείλικτο ανθρωποκυνηγητό ενώ μία άγρια φωτιά ξεσπάει στην περιοχή και εξαπλώνεται στα βουνά της Montana.

Πίσω από την χρηματοδότηση του όλου project βρίσκεται η Bron Studios (The Mule, Assassination Nation, A Simple Favor).

Τα γυρίσματα του Those Who Wish Me Dead αναμένεται να αρχίσουν αφού ο Sheridan ολοκληρώσει τις διαδικασίες παραγωγής του 2ου κύκλου της δραματικής του σειράς Yellowstone με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner.