John Wick: Chapter 3 | Στo πρώτο trailer ο John Wick καταζητείται από τους πιο σκληρούς δολοφόνους

Που θέλουν να δουν την κεφαλή του επί πίνακι
17 Ιανουαρίου 2019 16:48
John Wick: Chapter 3 | Στo πρώτο trailer ο John Wick καταζητείται από τους πιο σκληρούς δολοφόνους

Η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία το επίσημο trailer για το επερχόμενο action αστυνομικό θρίλερ John Wick: Chapter 3 του Chad Stahelski,  όπου ο Keanu Reeves επιστρέφει στα παλιά του λημέρια ως ο ομώνυμος ήρωας.

Με το φινάλε του 2ου sequel να έχει βάλει τον ‘John Wick’ (Keanu Reeves) στο στόχαστρο των πιο αμείλικτων κακοποιών και δολοφόνων, η 3η ταινία επιβεβαιώνει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο για τα καλά. Πλέον, στο 3ο φιλμ, ο άνδρας μεταξύ άλλων συναντά την ‘Sofia’ (Halle Berry), μία μυστηριώδη, παλιά του επαφή, αλλά και την γυναίκα που τον μεγάλωσε γνωστή με το ψευδώνυμο “The Director” (Anjelica Huston), καταγόμενη από μία ρωσική φυλή αθίγγανων, την Roma Ruska.

Το cast εν προκειμένω έχει ενισχυθεί με νέες προσθήκες, όπως οι Mark Dacascos και Asia Kate Dillon που ενσαρκώνουν δύο άτομα άμεσα εμπλεκόμενα στο εγκληματικό συνδικάτο ‘High Table’ το οποίο και αναζητά τον John Wick για να τον εξουδετερώσει.

Το επιτελείο των ηθοποιών στελεχώνουν επίσης οι: Ian McShane, Halle Berry, Lawrence Fishburne, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Tiger Hu Chen, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Lance Reddick, Common, και η Ruby Rose.

Το John Wick: Chapter 3 έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 17 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: