Οι "Επικίνδυνες Αποστολές" 7 και 8 έρχονται δια χειρός Christopher McQuarrie 

Τα οποία θα γυριστούν το ένα πίσω από το άλλο

Οι

Μετά την τεράστια επιτυχία του Mission: Impossible - Fallout τόσο εμπορικά όσο και με το κοινό και τους κριτικούς, με μερικούς να το αποκαλούν μια από τις καλύτερες ταινίες δράσεις της δεκαετίας, ήταν αναμενόμενο να μάθουμε τι θα γίνει με το αναπόφευκτο sequel. Παρά το γεγονός πως η επιστροφή των Mission: Impossible έγινε δια χειρός Brad Bird (Incredibles) με το "Ghost Protocol", η διάσημη σειρά ταινιών έφτασε στο ζενίθ των δυνατοτήτων της με τον Christopher McQuarrie στο τιμόνι, από το "Rogue Nation" του 2015.

Ο ίδιος έγινε ο πρώτος σκηνοθέτης του franchise που επιστρέφει για να σκηνοθετήσει ένα sequel του και έδειξε πως με την κατάλληλη γραφή και συνοχή, μπορεί να στηθεί μια κατασκοπική περιπέτεια γιγαντιαίων διαστάσεων με σασπένς, χαρακτήρες και βάθος. Τώρα, ο McQuarrie ανακοίνωσε πως αποδέχεται την νέα αποστολή του, καθώς ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στη σειρά για να γράψει το σενάριο αλλά και να σκηνοθετήσει τις επόμενες δύο Επικίνδυνες Αποστολές.

Την ανακοίνωση έκανε με το εξής tweet:

 Ο Tom Cruise που προφανώς δεν γίνεται Mission Impossible χωρίς Ethan Hunt, συνόδευσε την ανακοίνωσε με ένα teaser στο Twitter, το οποίο γνωστοποιεί ότι τα Mission: Impossible 7 και 8 θα βγουν το καλοκαίρι του 2021 και 2022 αντίστοιχα. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον McQuarrie να εργάζεται στο σενάριό τους όσο ο Cruise γυρίζει το Top Gun: Maverick

 

Ένα ερώτημα που γεννάται είναι εάν ο Cruise θα μπορεί να συνεχίσει να κάνει τα τρελά κασκαντεριλίκια που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν των ταινιών του. Και αυτό διότι όταν το M:I 8 βγει στις αίθουσες θα είναι 60 χρονών και με αρκετούς τραυματισμούς στις πλάτες του λογικά δεν θα μπορεί να κάνει όλα όσα έκανε, αν και π Tom Cruise έχει μια τάση να διαψεύδει συνεχώς. 

 To Mission: Impossible 7 θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2021 και το Mission: Impossible 8 το καλοκαίρι του 2022. 

2 σχολιο(α)