Φημολογείται ότι ακυρώθηκαν ένα σωρό superhero ταινίες της Fox

Εξαιτίας του deal με την Disney
13 Ιανουαρίου 2019 16:15
Φημολογείται ότι ακυρώθηκαν ένα σωρό superhero ταινίες της Fox

Με την μεγαλύτερη συμφωνία στο χώρο της ψυχαγωγίας να κοντεύει να ολοκληρωθεί και επισήμως μέχρι τον Μάρτιο όπως ακούγεται, κάποιες ταινίες θα ακυρωθούν. Αναφερόμαστε φυσικά στο deal μεταξύ Disney και Fox το οποίο όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ και insider της βιομηχανίας, Daniel Richtman, θα μετρήσει αρκετές παράπλευρες απώλειες ταινιών και συγκεκριμένα τα Gambit με τον Channing Tatum και το Dr. Doom

Επισημαίνει ότι και το spinoff φιλμ του Deadpool με τίτλο, X-Force, δεν έχει ακυρωθεί "επισήμως" αλλά μένει πολύ λίγος χρόνος για να συσταθεί η παραγωγή του και κάτι τέτοιο με τα τωρινά δεδομένα θεωρείται απίθανο. Μάλιστα, τα λεγόμενα του όσον αφορά το X-Force επιβεβαιώνει ο δημιουργός του Deadpool, Rob Liefeld, που εξέφρασε την δυσαρέσκειά του. 

 

Αναφέρει επίσης, ότι το επερχόμενο Dark Phoenix θα είναι η τελευταία κύρια X-Men ταινία από την 20th Century Fox και πως το New Mutants θα είναι η τελευταία X-Men Universe ταινία. Μάλιστα, στο μπαράζ των ακυρωθέντων projects βάζει μέσα και το spinoff του Logan με την Χ-23, το οποίο θα σκηνοθετούσε ο James Mangold. 

Το εάν αυτές οι φήμες επιβεβαιωθούν μένει να το μάθουμε εν καιρώ όσο πλησιάζουμε προς την οριστικοποίηση της τεράστιας αυτής συμφωνίας.