Στα σκαριά το reboot του "Βλέπω τον Θάνατό σου"

Από τους σεναριογράφους του "Saw"
13 Ιανουαρίου 2019 13:50
Στα σκαριά το reboot του

Θυμάστε τη σειρά ταινιών "Βλέπω το Θάνατό σου"; Σίγουρα η γενιά που έζησε τα βίντεοκλάμπ στην άνοδό τους θα τη γνωρίσουν. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του THR, η εταιρία παραγωγής New Line ετοιμάζει το κινηματογραφικό reboot του Final Destination. Για το project αυτό προσέλαβε δυο ειδικούς των horror ταινιών, τους Patrick Melton και Marcus Dunstan για το σενάριο της, όντας οι σεναριογράφοι τεσσάρων κεφαλαίων του διάσημου horror franchise,"Saw". 

Για να σας θυμίσουμε το concept των Final Destination, αυτό περιλάμβανε μια παρέα εφήβων, όπου ένας εξ' αυτών έβλεπε οράματα για το πως θα πεθάνει ο ίδιος και οι φίλοι του σε διάφορα αποκρουστικά ατυχήματα. Έτσι, ξεκινούσε μαι περιπέτεια της παρέας για να σωθούν τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτά τα ατυχήματα. Στις απέλπιδες προσπάθειές τους όμως να ξεγελάσουν τον Θάνατο, αυτός τους... θέριζε έναν-έναν. 

Για την ιστορία, το Final Destination του 2000 κατάφερε να γίνει μια μεγάλη ox office επιτυχία συγκεντρώνοντας $112 εκατομμύρια με ένα budget μόλις $23 εκατομμυρίων. Στα υπόλοιπα πέντε κεφάλαια που ακολούθησαν μέχρι το 2011 και το Final Destination 5, το franchise απέφερε πάνω από $700 εκατομμύρια για την New Line. 

Ουσιαστικά, το "Final Destination 6" θα αποτελέσει το reboot του franchise και ακόμη δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την πλοκή του. 

Tags: