A Beautiful Day in the Neighborhood | Επισημοποιήθηκε ο τίτλος για την βιογραφία του Mr. Rogers

Με τον Tom Hanks να αναλαμβάνει φυσικά τον ρόλο του πρωταγωνιστή
01 Ιανουαρίου 2019 13:30
A Beautiful Day in the Neighborhood | Επισημοποιήθηκε ο τίτλος για την βιογραφία του Mr. Rogers

Η Sony Pictures ανακοίνωσε τον τίτλο για την ταινία πάνω στην ζωή του Mr. Rogers την οποία σκηνοθετεί η Marielle Heller (Can You Ever Forgive Me?), ορίζοντάς τον ως A Beautiful Day in the Neighborhood, με τον Tom Hanks να υποδύεται τον ομώνυμο κεντρικό ήρωα.

Η υπόθεση του έργου αφηγείται την αληθινή ιστορία της απίθανης φιλίας που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον Fred Rogers (Hanks), τον παρουσιαστή της γνωστής παιδικής εκπομπής “Mr. Rogers' Neighborhood”, με τον βραβευμένο δημοσιογράφο Tom Junod (Matthew Rhys). Εδώ, ο συγκεκριμένος κυνικός ρεπόρτερ δέχεται απρόθυμα να σκιαγραφήσει το προφίλ της εν λόγω δημοφιλούς μορφής της αμερικανικής τηλεόρασης και βαθμιαία μέσω όλου αυτού πιάνει τον εαυτό του να αλλάζει την άποψή του για τον κόσμο.

Το σενάριο επεξεργάστηκαν οι Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster (Transparent, Beautiful Ruins). To cast συμπεριλαμβάνεται επίσης ο Chris Cooper (The Town) ως ο πατέρας του Junod.

Οι Marc Turtletaub και Peter Saraf της Big Beach επωμίζονται καθήκοντα παραγωγού από κοινού, μαζί με τον Youree Henley (The Beguiled, 20th Century Woman).

Το A Beautiful Day in the Neighborhood αναμένεται να διανεμηθεί στις 18 Οκτωβρίου του 2019.