St. Bernard Syndicate trailer | Δύο άνδρες ξεκινούν business εκτροφής σκύλων και δη στην Κίνα!

Αλλά τα πράγματα παίρνουν μία κυνικά αστεία τροπή γι’ αυτούς
28 Δεκεμβρίου 2018 13:44
St. Bernard Syndicate trailer | Δύο άνδρες ξεκινούν business εκτροφής σκύλων και δη στην Κίνα!

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την ανατρεπτική μαύρη κωμωδία St. Bernard Syndicate του Mads Brügger, όπου πρωταγωνιστούν οι Δανοί ηθοποιοί Frederik Cilius και Rasmus Bruun, υποδυόμενοι ένα ασυνήθιστο, γκαφατζίδικο δίδυμο με μία φαεινή επαγγελματική σύλληψη!

Υποδύονται συγκεκριμένα δύο άνδρες που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους και να πιάσουν την καλή με ένα μάλλον επισφαλές οικονομικό εγχείρημα. Προσπαθούν να εισέλθουν στην αγορά κατοικίδιων ζώων και μάλιστα στην Κίνα, επιδιώκοντας να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση εκτροφής σκύλων Αγίου Βερνάρδου. Βέβαια, το σχέδιό τους δεν πάει όπως περιμένανε και καταλήγουν να μπλέκουν σε μία κυνικά σπαρταριστή περιπέτεια.

Το εν λόγω φιλμ που σατιρίζει πολύ επιτυχημένα τις επιπόλαιες φιλοδοξίες, αλλά ταυτόχρονα έχει ως επίκεντρό του και το χτίσιμο μίας απίθανης και γερής φιλίας, έκανε φέτος ένα πέρασμα από το Fantasia Fest και το Φεστιβάλ Tribeca.

Η πρεμιέρα του St. Bernard Syndicate έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. στις 18 Ιανουαρίου του 2019, πριν δηλαδή καταστεί διαθέσιμο στις 5 Φεβρουαρίου σε υπηρεσία VOD. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: