Holmes & Watson trailer | Οι πιο γνωστοί ντετέκτιβ της αστυνομικής λογοτεχνίας μας ξανασυστήνονται

Και μάλιστα μέσα από μία ασυνήθιστα αστεία κινηματογραφική τους εκδοχή
27 Δεκεμβρίου 2018 16:15
Holmes & Watson trailer | Οι πιο γνωστοί ντετέκτιβ της αστυνομικής λογοτεχνίας μας ξανασυστήνονται

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη κωμωδία μυστηρίου Holmes & Watson του Etan Cohen (Get Hard, Men in Black 3, Tropic Thunder) όπου κεντρικούς ρόλους αναλαμβάνουν ο Will Ferrell (The House, Daddy’s Home 2) ως ο δημοφιλής ντετέκτιβ ‘Sherlock Holmes’ και ο John C.Reilly (The Sister Brothers, Stan & Ollie) ως ο βοηθός του, ‘John Watson’.

Η όλη υπόθεση εστιάζει στις δύο παραπάνω φιγούρες μέσα από μία πολύ ιδιαίτερη version απ’ όπου δεν λείπει το στοιχείο του χιούμορ αλλά και των σπαρταριστά αστείων μπελάδων. Οι δύο ήρωες σε αντίθεση με το πώς συνήθως παρουσιάζονται, πλέον εδώ μοιάζει να έχουν έφεση και στις γκάφες καθώς πασχίζουν να εμποδίσουν τον ‘Καθηγητή Moriarty’ (Ralph Fiennes) να δολοφονήσει την Βασίλισσα της Αγγλίας (Pam Ferris).

Η άψογη συνεργασία μεταξύ των πρωταγωνιστών προφανώς και συμβάλλει πολύ στο ανάλαφρο ύφος της εν λόγω μυθοπλασίας η οποία διαφοροποιείται πολύ σε σύγκριση με τις ταινίες και τις σειρές που έχουν βγει για τις ανωτέρω μορφές της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Rebecca Hall, Rob Brydon και η Kelly Macdonald.

Το Holmes & Watson έκανε πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 21 Δεκεμβρίου του 2018, ενώ στην χώρα μας αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις 31 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: