I’m Not Here trailer | Ο J.K. Simmons σκαλίζει τα περασμένα

Και προσπαθεί να κλείσει τις πληγές που του άφησαν
27 Δεκεμβρίου 2018 15:55
I’m Not Here trailer | Ο J.K. Simmons σκαλίζει τα περασμένα

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το κοινωνικό-οικογενειακό δράμα I’m Not Here της Michelle Schumacher, με τον σύζυγό της, J.K. Simmons (Counterpart, Whiplash) να πρωταγωνιστεί εν προκειμένω μαζί με τον Sebastian Stan (Avengers: Infinity War, Captain America movies).

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Steve’ (J.K. Simmons) ο οποίος βασανίζεται από οδυνηρές μνήμες που του φέρνει οποιοδήποτε αντικείμενο στο σπίτι του αλλά ακόμη και ήχοι που θα ακούσει οι οποίοι του θυμίζουν συγκεκριμένα γεγονότα από διάφορες περιόδους της ζωής του. Καθώς ο ήρωας συνδέει σιγά σιγά τα συμβάντα αυτά με το υπόλοιπο του βίου του, οδηγείται σε μία δυσβάσταχτη διαπίστωση, αυτήν του να καταλήγει κάποιος μόνος και συντετριμμένος.

Με την αναβίωση των παραπάνω τεκταινόμενων μέσα στο μυαλό του αρχίζει να κατανοεί καλύτερα τα ζητήματα που ταλάνιζαν το γενεαλογικό του δέντρο κρατώντας αιχμάλωτο τόσο τον ίδιο όσο και τον πατέρα του. Υπάρχει λοιπόν, άραγε ακόμη το περιθώριο να ξεπεράσει τον πόνο και να συγχωρήσει τόσο ό,τι τον σημάδεψε βαθιά όσο και τον ίδιο του τον εαυτό;

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Maika Monroe, Max Greenfield, Mandy Moore, και ο Iain Armitage.

Το I’m Not Here αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό  trailer: