John Wick: Chapter 3 (φωτο) | Ο Keanu Reeves και η Halle Berry δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ

Και είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν όποια πρόκληση βρεθεί στο διάβα τους
21 Δεκεμβρίου 2018 07:26
John Wick: Chapter 3 (φωτο) | Ο Keanu Reeves και η Halle Berry δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία νέα στιγμιότυπα για το επερχόμενο action αστυνομικό θρίλερ John Wick: Chapter 3, όπου και πάλι επιστρέφει σε κεντρικό ρόλο ο Keanu Reeves υποδυόμενος τον ομώνυμο ήρωα.

 

Στο 2ο sequel τα πράγματα για τον ‘John Wick’ (Keanu Reeves) βάδιζαν στην κόψη ενός ξυραφιού καθώς έτρεχε να ξεφύγει από τους εκτελεστές που τον καταδίωκαν. Πλέον, στο 3ο κεφάλαιο ο δρόμος του διασταυρώνεται με αυτόν της ‘Sofia’ (Halle Berry), μίας γνώριμής του από το παρελθόν.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Chad Stahelski, εξηγεί πως : «Εφόσον το κουτάβι του ‘John’ ήταν κάτι σαν συμβολική ανάμνηση για την σύζυγό του, έτσι και τα δύο σκυλιά της Halle συμβολίζουν όποιον και εκείνη έχασε».

Στο cast όμως υπάρχουν και φρέσκιες προσθήκες, όπως οι Mark Dacascos και Asia Kate Dillon που είναι δύο φιγούρες άμεσα εμπλεκόμενες με το εγκληματικό συνδικάτο ‘High Table’. Παίζουν επίσης η Anjelica Huston ως «αυτήν που υπήρξε υπεύθυνη για την ανατροφή και την προστασία του ‘Wick’».

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: Ian McShane, Lawrence Fishburne, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Tiger Hu Chen, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Lance Reddick, Common, και η Ruby Rose.

Το John Wick: Chapter 3 έχει οριστεί να κάνει το ντεμπούτο του στις 17 Μαΐου του 2019.