Downton Abbey (η ταινία) | Το πρώτο teaser ανοίγει ξανά τις πύλες της έπαυλης των Crawleys

Το Highclere Castle ετοιμάστηκε και περιμένει τους ενοίκους του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
14 Δεκεμβρίου 2018 21:55
Downton Abbey (η ταινία) | Το πρώτο teaser ανοίγει ξανά τις πύλες της έπαυλης των Crawleys

Οι Focus Features και Carnival Films έθεσαν σε κυκλοφορία το πρώτο teaser του φιλμ Downton Abbey που βασίζεται στο ομώνυμο δράμα εποχής το οποίο μετά από έξι συνολικά σεζόν ολοκληρώθηκε πριν τρία χρόνια.

Πλέον λοιπόν, μπορεί να μιλάει κανείς για τον εμπλουτισμό της εν λόγω μυθοπλασίας και μέσω της νέας κινηματογραφικής ιστορίας που εμπνέεται από αυτήν. Η δημιουργός του σόου, Julian Fellowes, γράφει εν προκειμένω και το σενάριο του φιλμ, ενώ έχει αναλάβει μεταξύ άλλων και καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Gareth Neame και Liz Trubridge. Ο Michael Engler κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ ο Brian Percival ανέλαβε ως εξωτερικός παραγωγός μαζί με τον Nigel Marchant.

Η υπόθεση του έργου περιστρέφεται φυσικά γύρω από την οικογένεια των Crawley, αλλά με ένα καινούργιο κεφάλαιο το οποίο δείχνει εξίσου υποβλητικό και ατμοσφαιρικό. Με φόντο βεβαίως τον 20ο αιώνα καθώς και το Highclere Castle στο Berkshire, διάφορα μυστικά, ίντριγκες και συγκλονιστικά γεγονότα θα κυριαρχήσουν ξανά συνταράσσοντας τις ισορροπίες της διάσημης αριστοκρατικής οικογένειας και του προσωπικού της.

Το αυθεντικό cast της σειράς επιστρατεύεται για ακόμη μία φορά με τους: Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Matthew Goode, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collier, Allen Leech, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Sophie McShera, Lesley Nicol, Penelope Wilton και την Maggie Smith να επιστρέφουν ξανά στους γνώριμους ρόλους τους.

Φρέσκιες προσθήκες στο επιτελείο των ηθοποιών αποτελούν οι: Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig, Tuppence Middleton, Kate Phillips και ο Stephen Campbell Moore.

Το Downton Abbey αναμένεται να κάνει ποδαρικό στα βρετανικά σινεμά τον Σεπτέμβριο του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: