The Mustang trailer | Ο Matthias Schoenaerts ξαναβρίσκει το νόημα της ζωής σ’ ένα δυνατό δράμα

Με τον Robert Redford να αναλαμβάνει ως εξωτερικός παραγωγός
14 Δεκεμβρίου 2018 14:14
The Mustang trailer | Ο Matthias Schoenaerts ξαναβρίσκει το νόημα της ζωής σ’ ένα δυνατό δράμα

Η Focus Features έθσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer και στιγμιότυπα για το επερχόμενο δράμα The Mustang της Laure de Clermont-Tonnerre (Rabbit), όπου πρωταγωνιστεί ο Matthias Schoenaerts (Red Sparrow, The Racer and the Jailbird, Rust and Bone ) ενώ πίσω από την εξωτερική παραγωγή βρίσκεται ο Robert Redford.

Το σενάριο υπογράφει η ίδια η σκηνοθέτης μαζί με την Mona Fastvold (The Sleepwalker) και τον Brock Norman Brock (Bronson).  

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον ‘Roman’ (Matthias Schoenaerts), έναν κατάδικο σε μία αγροτική φυλακή της Nevada. Ο άνδρας παλεύει να ξεφύγει από το βίαιο παρελθόν του, αναγκάζεται να συμμετάσχει στην συντήρηση υπαίθριων χώρων μέσα στα πλαίσια της υποχρεωτικής παροχής κοινωφελούς εργασίας που προβλέπεται στην ποινή του. Εκεί γνωρίζεται με έναν ιδιόρρυθμο βετεράνο εκπαιδευτή (Bruce Dern) και με την βοήθεια ενός άλλου συγκρατούμενου και φίλου (Jason Mitchell), ο ήρωας γίνεται αποδεκτός σε ένα πρόγραμμα εξημέρωσης άγριων αλόγων, βρίσκοντας και πάλι την ανθρωπιά και την εσωτερική του ισορροπία καθώς προσπαθεί να δαμάσει ένα ανήμερο mustang.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Connie Britton (Dirty John), Bruce Dern (White Boy Rick), Jason Mitchell (The Chi), Gideon Adlon (Blockers), και ο Josh Stewart (Interstellar).

Το The Mustang αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Μαρτίου του 2019, αφότου πραγματοποιήσει ένα πέρασμα από το φεστιβάλ Sundance. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer και τις εικόνες: