Hotel Mumbai trailer | Οι Dev Patel & Armie Hammer παλεύουν για την ζωή τους

Και προσπαθούν να γλυτώσουν από μία τρομοκρατική επίθεση
13 Δεκεμβρίου 2018 12:58
Hotel Mumbai trailer | Οι Dev Patel & Armie Hammer παλεύουν για την ζωή τους

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό θρίλερ- ψυχολογικό δράμα Hotel Mumbai του Αυστραλού δημιουργού Anthony Maras όπου πρωταγωνιστούν ο Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) και ο Armie Hammer (On the Basis of Sex, Call Me by Your Name).

Το εν λόγω έργο που πραγματοποίησε και ένα πέρασμα από το φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο, εστιάζει σε ένα αληθινό γεγονός, και ειδικότερα στο τρομοκρατικό χτύπημα που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Taj Mahal Palace Hotel το 2008. Η βίαιη αυτήν επίθεση θα φέρει τους επισκέπτες και το προσωπικό του πολυτελούς ξενοδοχείου αντιμέτωπους με μία σοβαρή κρίση η οποία θα τους ωθήσει να συνεργαστούν. Δύο νέοι και εύποροι γονείς, ο ‘David’ και η ‘Zahra’ (Armie Hammer, Nazanin Boniadi), ένας Ρώσος επιχειρηματίας εν ονόματι ‘Vasili’ (Jason Issacs) καθώς ο πρόσφατα προσληφθείς σερβιτόρος ‘Arjun’ (Dev Patel) καλούνται να βρουν έναν τρόπο να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους. Η εν λόγω ιστορία συνιστά έναν ύμνο προς την ανθρωπιά, την συμπόνοια, το κουράγιο, την αντοχή και την ακλόνητη επιθυμία του ατόμου για επιβίωση.

To cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Nazanin Boniadi, Jason Isaacs, Anupam Kher, Natasha Liu Bordizzo, Angus McLaren, Tilda Cobham-Hervey, Rodney Afif, και ο Sachin Joab.

Η πρεμιέρα του Hotel Mumbai έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 29 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: