Ο Stefano Sollima κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το action θρίλερ ‘Without Remorse’

Με πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan
08 Δεκεμβρίου 2018 18:03
Ο Stefano Sollima κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το action θρίλερ ‘Without Remorse’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο δημιουργός του Sicario: Day of the Soldado, Stefano Sollima υπέγραψε για την σκηνοθεσία του κατασκοπευτικού action θρίλερ Without Remorse, μεταφέροντας έτσι στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα του Tom Clancy.

Εν προκειμένω, του cast θα ηγηθεί ο Michael B. Jordan (Creed II, Black Panther), υποδυόμενος τον ‘John Clark’, τον 2ο πιο διάσημο ήρωα τον οποίο επινόησε ο παραπάνω συγγραφέας μετά τον ‘Jack Ryan’  που πρόσφατα ζωντάνεψε στο πρόσωπο του John Krasinski στην αντίστοιχη επιτυχημένη αστυνομική σειρά του Amazon.

Η ταινία λοιπόν, εστιάζει στην δράση του ‘Clark’ ενός πρώην αξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων του Αμερικανικού Ναυτικού και διευθυντή της πιο επίλεκτης αντιτρομοκρατικής ομάδας ‘Rainbow Six’ ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με μία τεράστια πρόκληση εθνικής ασφάλειας.

Απ’ ότι φαίνεται με το παρόν project η Paramount Pictures θέλει να ξεκινήσει ένα μεγάλο franchise του είδους. Πίσω από την παραγωγή του Without Remorse θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο Jordan μέσω της Akiva Goldsman, μαζί με τους Josh Appelbaum και Corin Nemec.