Ο Sylvester Stallone αποχαιρετά τον "Rocky" με ένα συγκινητικό βίντεο

Ο θρυλικός κινηματογραφικός χαρακτήρας κρεμάει τα γάντια του...
29 Νοεμβρίου 2018 18:48
Ο Sylvester Stallone αποχαιρετά τον

Τι και αν το 2006 με το "Rocky Balboa" ο αγαπημένος πυγμάχος όλων είπε την τελευταία του λέξη του εντός ρινγκ. Μετά από μια δεκαετία, ο Sylvester Stallone επέστρεψε με το "Creed" ως Rocky αλλά σε ρόλο μέντορα και όχι μαχητή, καθώς αυτή τη φορά θα προπονούσε τον γιο του μακαρίτη φίλου του Apollo, τον Adonis Creed, που τον υποδύεται ο Michael B. Jordan. με την ταινία να χαίρει την αγάπη του κοινού και των κριτικών τόσο για την σκηνοθεσία του Ryan Coogler όσο και για την εκπληκτική ερμηνεία του Stallone ως Rocky, η οποία αδίκως δεν κέρδισε το Όσκαρ Β΄Ανδρικού ρόλου εκείνη τη χρονιά. 

Με το Creed 2 να προβάλλεται σήμερα στους εγχώριους κινηματογράφους, ο "Sly" έκανε μια ανάρτηση στο Instagram ανακοινώνοντας πως αποσύρει τον χαρακτήρα του Rocky μια για πάντα. Το συγκινητικό βίντεο και το αντίο του εμβληματικού ηθοποιού στον χαρακτήρα που τον έφερε στο προσκήνιο μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

 

 

Αν και μου ραγίζει τη καρδιά, δυστυχώς κάποια πράγματα πρέπει να περνάνε και να τελειώνουν. Σας αγαπάω όλους σας και το πιο όμορφο πράγμα όλων είναι πως ο Rocky δεν θα πεθάνει ποτέ επειδή ζει σε κάθε έναν σας...

 

Με αυτόν τον τρόπο ο Sly δίνει τη σκυτάλη του franchise στον διάδοχο του, τον Michael B. Jordan.

Για την ιστορία η πρώτη ταινία που μας σύστησε στον Rocky βγήκε το 1976 και μέτρησε πέντε συνέχειες μέχρι το 1990. Το 2006 επέστρεψε με το Rocky Balboa και το 2015 βγήκε το πρώτο "spinoff" και πνευματικό sequel του franchise, ονόματι CREED. 

To CREED II προβάλλεται από σήμερα 29 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.