Guava Island: Στο πρώτο trailer οι Donald Glover και Rihanna μας ταξιδεύουν στην εξωτική Κούβα

Παρέα και με την σταρ του ‘Black Panther’, Letitia Wright
28 Νοεμβρίου 2018 08:18
Guava Island: Στο πρώτο trailer οι Donald Glover και Rihanna μας ταξιδεύουν στην εξωτική Κούβα

Μέσα στα πλαίσια του PHAROS festival στην Νέα Ζηλανδία, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Guava Island, το επερχόμενο φιλμ μυστηρίου του Hiro Murai, όπου πρωταγωνιστούν ο ηθοποιός-rapper Donald Glover (Solo: A Star Wars Story) ή Childish Gambino (“This Is America”) και η Rihanna, ενώ η Letitia Wright (Black Mirror, Black Panther) τους πλαισιώνει υποκριτικά.

 
 
 
View this post on Instagram

Guava Island ? @badgalriri x @childishgambino

A post shared by RihannaShoots (@rihannashoots) on

Με την συγκεκριμένη ταινία, ενισχύεται η μακρόχρονη συνεργασία του Glover και του Hiro Murai ο οποίος έχει επιμεληθεί την σκηνοθεσία πολλών μουσικών video του διάσημου καλλιτέχνη αλλά και κάποιων επεισοδίων του Atlanta όπου πρωταγωνιστούσε ο Glover.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε ένα νεαρό ζευγάρι που ζει στην Κούβα και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μέσω του παράνομου εμπορίου. Όμως τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο άνδρας πέφτει θύμα απαγωγής.

Στο project συμμετέχει επίσης ο κινηματογραφιστής του Atlanta, Christian Sprenger. Μεταξύ άλλων, σε υποστηρικτικό ρόλο θα δούμε και τον Nonso Anozie (Dracula, Game of Thrones). Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer του Guava Island: