Η Julie Andrews θα παίξει ρόλο-κλειδί στο Aquaman

Η πρώην ‘Mary Poppins’ κάνει βουτιά στον βυθό του βασιλείου της ‘Atlantis’
26 Νοεμβρίου 2018 17:12
Η Julie Andrews θα παίξει ρόλο-κλειδί στο Aquaman

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Julie Andrews αναλαμβάνει ρόλο-κλειδί στο Aquaman της DC Films και της Warner Bros. όπου πρωταγωνιστεί ο Jason Momoa ως ο ομώνυμος υπερήρωας.

Η περίφημη αστέρας του κινηματογράφου που είχε τραγουδήσει κάποτε την «Μελωδία της Ευτυχίας» ως ‘Mary Poppins’ έχει παραδώσει πια για τα καλά την σκυτάλη αυτής της ερμηνείας στην διάδοχό της, Emily Blunt, και πλέον ετοιμάζεται να βουτήξει στα βαθιά ενός θαλάσσιου υπερηρωικού σύμπαντος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να δώσει την φωνή της στην ‘Karathen’, ένα αρχαίο μυθικό πλάσμα του ωκεανού που ενώνει τον κόσμο της ‘Atlantis’ με εκείνον της ξηράς, και του οποίου η παρέμβαση στα γεγονότα της ταινίας θα είναι καθοριστική όσον αφορά την δύσκολη αποστολή που έχει ανατεθεί στην φιγούρα που υποδύεται ο Momoa.

Με βάση και σχετική αναφορά του Entertainment Weekly, τα νέα ήρθαν διά στόματος του παραγωγού του φιλμ, Peter Safran: «Θέλαμε για την ‘Karathen’ να έχει την φωνή μίας κλασικής Βρετανίδας ηθοποιού, αν και κάπως ψηφιακά αλλαγμένη βέβαια. Και ανακαλύψαμε ότι η Julie ενδιαφερόταν και ήταν διαθέσιμη αλλά και ενθουσιασμένη να το κάνει, οπότε η προσθήκη της στο cast έγινε χωρίς δεύτερη σκέψη».

Επιπλέον, τα ανωτέρω επισημοποιήθηκαν και από τον ίδιο τον James Wan μέσα από προσωπική του ανάρτηση στο Twitter:

Το Aquaman βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες δύο ημέρες πριν την πρεμιέρα του Mary Poppins Returns, δηλαδή στις 21 Δεκεμβρίου του 2018: