Toy Story 4: O Keanu Reeves θα δανείσει τη φωνή του σε νέο χαρακτήρα

Τι θα κάνει όμως ο John Wick ανάμεσα σε ένα μάτσο παιχνίδια;
22 Νοεμβρίου 2018 19:08
Toy Story 4: O Keanu Reeves θα δανείσει τη φωνή του σε νέο χαρακτήρα

Μια νέα προσθήκη στο ήδη υπέρλαμπρο cast του Toy Story 4 μάθαμε μέσα από την εκπομπή The Tonight Show. Εκεί, καλεσμένος ήταν ο Tim Allen που εδώ και χρόνια δανείζει τη φωνή του στον Buzz Lightyear, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Keanu Reeves θα δανείσει τη φωνή του σε έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα, κάνοντας μάλιστα tease για το πως θα ακούγεται:

Τα καινούργια παιδιά είναι επίσης φοβερά. Ο Keanu Reeves έχει έναν φανταστικό ρόλο. Πράγματι, ο ίδιος τους είπε -με την ευγένεια που τον διακατέχει- "Ακούγομαι πολύ σαν τον Buzz Lightyear". Και ο χαρακτήρας του όντως τείνει προς τα εκεί. 

Το φιλμ που σκηνοθετεί Josh Cooley ήδη μετράει δύο teaser trailers τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ και εδώ. Η τέταρτη "παιχνιδοιστορία" θα μας ταξιδέψει σε μια νέα περιπέτεια με τον Buzz και τον Woody, η οποία "θα μάθει στον τελευταίο πόσο μεγάλος μπορεί να γίνει ο κόσμος για ένα παιχνίδι". 

Ανάμεσα στους νέους χαρακτήρες που ήδη γνωρίσαμε συμπεριλαμβάνεται ο Forky του Tony Hale, ο Ducky του Keegan Michael-Key και ο Bunny του Jordan Peele

Το Toy Story 4 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου 2019.