Star Wars: Episode IX | "Έφεραν την Leia πίσω με έναν πανέμορφο τρόπο"

Τι είπε ο Oscar Isaac για την αδικοχαμένη Carrie Fisher 
21 Νοεμβρίου 2018 13:56
Star Wars: Episode IX |

Με τα γυρίσματα του Episode IX του Star Wars να είναι σε εξέλιξη και τα leaks να πέφτουν βροχή, υπάρχουν και μερικές επίσημες δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της ταινίας που μας δίνουν μερικά ψίχουλα πληροφοριών, διότι ακόμη η μάρκετινγκ μηχανή της Lucasfilm δεν έχει ξεκινήσει την προώθηση της. 

Αυτή τη φορά ο Oscar Isaac, έδωσε μια συνέντευξη στο The Daily Beast για το Episode 9 και μίλησε για το κενό που έχει αφήσει η Carrie Fisher στο πλατό του φιλμ:

Είναι ένα παράξενο συναίσθημα το να είσαι στο πλατό και να μιλάς για την Leia αλλά να μην είναι εκεί κοντά η Carrie. Υπάρχει ένας βουβός πόνος. 

Αποκαλύπτονας λίγο παρακάτω για το πως χειρίστηκε ο J.J. Abrams την εμφάνιση της Fisher στην ταινία: 

...Αντιμετωπίζει τον απίθανο χαρακτήρα που δημιούργησε η Carrie με έναν πολύ όμορφο τρόπο. 

Είναι γνωστό από την ανακοίνωση της έναρξης των γυρισμάτων του Episode IX ότι η επανεμφάνιση της Leia θα γινόταν μέσα από πλάνα των The Force Awakens και The Last Jedi που δεν χρησιμοποιήθηκαν. Αρχικά, η αγαπημένη πριγκίπισσα του Star Wars θα αναλάμβανε έναν μεγάλο ρόλο στο τελευταίο φιλμ του Skywalker Saga, όπως έγινε με τον Han Solo του Harrison Ford στο The Force Awakens και τον Luke Skywalker του Mark Hamill στο The Last Jedi. 

Λέγεται επίσης, ότι μετά το ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο Episode VIII του Rian Johnson και τις τολμηρές αποφάσεις που πάρθηκαν, η Lucasfilm θέλει με το επερχόμενο φιλμ να διορθώσει την πορεία του franchise. 

Το Star Wars: Episode IX αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019.