Οι Avengers αποτίνουν φόρο τιμής στον Stan Lee

Το συγκινητικό αντίο των πρώτων έξι Εκδικητών
16 Νοεμβρίου 2018 11:49
Οι Avengers αποτίνουν φόρο τιμής στον Stan Lee

Όλος ο κόσμος της ψυχαγωγίας αποχαιρέτησε τον μεγάλο Stan Lee την περασμένη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη. Τον δικό τους φόρο τιμής θέλησαν όμως να αποτίσουν στον πατέρα της Marvel, οι ηθοποιοί που πρωτοστάτησαν στο Marvel Cinematic Universe. Όπως αποκάλυψε ο αρχισυντάκτης του THR, Matthew Belloni, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, οι πρώτοι έξι Avengers δημοσίευσαν μια διαφήμιση, που θα συγκινήσει κάθε fan της Marvel:

Στην έντυπη διαφήμιση γράφει:

Αναγνωρίζουμε την δημιουργική του συμβολή, τους χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που απασχολούσε εργασιακά επί χρόνια, τους εκατομμύρια ανθρώπους που θα συνεχίσουν να ψυχαγωγούνται και πάνω από όλα την αμίμητο πνεύμα, τη χάρη και την ταπεινότητα του. Σταν, σε αγαπάμε, θα μας λείψεις και θα είμαστε ευγνώμονες που ήμασταν ένα μικρό μέρος της απύθμενης κληρονομιάς σου. 

Στο τέλος την υπογραφή τους έβαλαν οι Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Evans και Jeremy Renner, οι οποίοι υποδύονται στη μεγάλη οθόνη τους Black Widow, Thor, Iron Man, Hulk, Captain America και Hawkeye αντίστοιχα, όντας οι έξι αυθεντικοί Εκδικητές. Μέσα από τα χρόνια και τις συνεργασίες τους έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν και δημόσια, ότι διατηρούν φιλικές σχέσεις, ακόμη κι όταν δεν είναι στο πλατό, έχοντας αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του MCU. 

Έχει επιβεβαιωθεί ότι σίγουρα θα ξαναδούμε τον Stan Lee στο μετά θάνατον cameo του στα Captain Marvel και Avengers 4, ενώ δεν αποκλείεται να έχει γυρίσει περισσότερα cameo για ταινίες που δεν γνωρίζουμε ακόμη.